Vertrouwd

Ik weet dat mijn Citroën 2cv bij Autobedrijf Oldenhage in vertrouwde handen is. Een bedrijf met passie voor het merk.

Eerlijke en terzake kundige behandeling.

Fantastisch

Je wordt altijd direct geholpen, fantastisch

Geweldig!

Wat een fantastische ervaring hebben wij bij dit bedrijf. Een accuut probleem kon op een hele prettige manier snel opgelost worden waardoor wij als of op vakantie konden gaan. Bedankt voor de service en het meedenken! Een hele fijne vakantie gewenst!

Kwaliteit van service uitstekend.

Service uitgevoerd conform afspraak

Vakkundig, vriendelijk

Geven altijd goede uitleg over de reparatie

Fijne mensen en goede service

Fijne afhandeling kleine schade

Altijd goed

We zijn al jaren klant bij deze garage en zijn altijd tevreden.

Auto voor kleine beurt gebracht. Alles conform afspraak geregeld. Heel fijn.

Altijd klantvriendelijk

Al 25 jaar “mijn “perfecte garage

Heel goed.

Ze zijn kundig, alert en denken mee met de klant.

Team met passie voor 't werk.

1e x onverwachts binnenlopen met een algemene vraag en een kapotte koplamp. Werd meteen geholpen zonder rekening. Nu 2jr later is mijn oude monteur in de andere garage gestopt en is deze garage een stuk dichterbij. Natuurlijk was ik de service en hun lieve hond toen niet vergeten. Afspraak APK gemaakt. Werd met koffie ontvangen. Zie een vriendelijk team die daar vol passie daar werken. Fijn ook de interesse voor de old- en youngtimers.

Zoals altijd een uitstekende garage , en nog gezellig ook ! Bedankt dat je nog even tijd had voor wat onderhoud.

Mijn ervaring was al heel goed! Maar nu alleen maar nog beter!! Heel fijn geholpen, dus tot ziens.

Alles vakkundig en volgens afspraak.

Een snelle en vakkundige afwerking van de dingen die gedaan moesten worden. Voor sommige Citroën gerelateerde zaken moet je toch echt naar Nieuw-Vennep. Top!!

Betrouwbaar. Servicegericht

Houdt zich aan de afspraken. Flexibel.

Altijd perfect met alles

Altijd gezellig Je wordt altijd vriendelijk een goed ontvangen En snel en goed geholpen en voor een normale prijs

Uitstekend.

Garage Johan Oldenhage is voor iemand met een Citroën C5 of C6 een soort Walhalla. De service van Johan en z'n mannen is als vanouds niet te verbeteren. Er wordt met je meegedacht en het is gewoon een heel leuk bedrijf om even te zijn. De showroom voert je terug naar lang vervlogen tijden met de oldtimers die er staan. Ofschoon je er met elk merk terecht kunt voor onderhoud, het is en blijft een echte Citroën garage.

Geweldig service!

Snel en uitstekend geholpen hier!

Een verademing.

Vakkundige garage. Een verademing vergeleken met grote garages waar je een leerling monteur krijgt maar het salaris van een topmonteur betaalt. Bereikbaarheid is beperkt omdat degene die de telefoon aanneemt ook bezig is met het werken aan auto's. Een beetje geduld heb ik er echter graag voor over.

To the point

Persoonlijke benadering en no nonsens

Citroën specialist met liefde voor het vak

Dit is geen gewone garage maar een plek waar je je Citroen met een gerust hart achterlaat - mijn C6 komt er al jaren

Gewoon goed, zoals altijd!

Eerlijk en vakkundig.

Professioneel en servicegericht

Mijn auto bracht voor o.a. de jaarlijkse onderhoudsbeurt en kleine reparatie. Ik had mijn auto om 11:00 uur gebracht en om 17:00 uur weer opgehaald. Ik had ondertussen een leenauto meegekregen. Super!!

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep