Johan and his employees are always very efficient, professional and kind.

Johan and his employees are always very efficient, professional and kind.

Super!

Snel, kundig en efficiënt!

Zoals gewoonlijk helemaal top

Omderhoud zoals gewoonlijk weer goed uitgevoerd. Alle afspraken weer nagekomen.

Het enig juiste adres voor mijn C6

Vakkundige en plezierige mensen met verstand van de. Citroën C6. Ik kom er graag ondanks de afstand naar mijn huis.

uitstekend!

Zeer ontspannen sfeer , gemoedelijk en vriendelijk. Uitstekende service zoals leenauto en koffie! Prijs technische goed en betrouwbaar.

goede en betrouwbare diensten

goede en betrouwbare service

hart voor de C5 break

Plezierig en vakkundig personeel

uitstekende service op een vertrouwd adres!

Hartelijk dank voor de uitgebreide informatie en uitleg bij aanschaf andere auto (en natuurlijk voor het prachtige boeket;-))

Word snel en goed geholpen

Word altijd goed geholpen

uitstekende service

Johan Oldenhage staat altijd klaar, met prima service en goede adviezen.

Een eerlijk bedrijf!

Bij Johan Oldenhage wordt met je meegedacht. Bij het ophalen wordt een uitgebreide toelichting gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden.

Betrouwbaar en goed

Gemaakte afspraken worden nagekomen. Bij eventuele wijzigingen wordt erover gebeld en gevraagd of het ok is. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Ongeplande grote werkzaamheden kunnen niet direct worden uitgevoerd, doordat het een relatief kleine garage is. Indien hiermee rekening wordt gehouden, is het geen probleem.

Vakman

Uitstekend adres voor mijn Citroën

Uitmuntend

Kan altijd terecht of er wordt gekeken naar mogelijkheden. Fijne service

Altijd super snel en vakwerk

Johan kan altijd flexibel zijn, ook als er tussendoor iets is. Siert zijn dienstverlening en kwaliteit. Klanten staan altijd op de 1e plaats. Ze zijn niet de beste, maar wij weten geen betere✅

Kom er al jaren, een prima en betrouwbare garage!!

Zie bovenstaande zin.

Geweldig, eerlijk, duidelijk en goed

Perfecte service en betaalbaar

VVV Vriendelijk Verzorgd Voortreffelijk

Johan en zijn dames en mannen maken een no nonsens sfeer zonder niets wetende receptionisten . een garage waar je gehoord wordt en geen nummer bent. Dank jullie allemaal wel.

Fijne, goede eerste ervaring

Ik wilde de hoogte gecontroleerd en of afgesteld hebben van mijn c5. Dat hebben ze netjes voor mij gedaan. Ben vriendelijk geholpen, netjes uitleg gehad. Zeker ern aanrader! Jammer dat ze voor mij vrij ver weg zitten.

Vakmanschap en eerlijkheid in een garage!

Goed en snel geholpen.

Vriendelijke mensen.

Behulpzaam

Zeer gewaardeerde collega , behulpzaam en vriendelijk

Super correct , vakman

Komt altijd zijn afspraken na , super correct dus , vakman die je zeker kunt aanraden !

De beste garage die ik ken voor m’n oude Citroën

Goede garage en goede service, kan er meestal op korte termijn terecht indien nodig.

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep