vw defect snel opgelost

Passat defect na diagnose binnen een dag weer probleemloos op weg

al meer dan 30 jaar klant

Goede betrouwbare garage

duidelijk en professioneel

Dit is mijn eerste kennismaking met Garage Oldenhage en de schade aan de carrosserie van mijn c6 is vlot en naar alle tevredenheid gerepareerd. Tegelijkertijd zijn ook motorsteunen vervangen. Zeer tevreden met prettige en duidelijke communicatie en afhandeling. Ook het aanwezige vervangende vervoer werd gewaardeerd.

Super! Altijd bereid om te helpen, goede service

Super! Altijd bereid om te helpen, goede service

Vakkundig en vriendelijk geholpen, prettige sfeer

Vriendelijke ontvangst en goede service

Alles wat afgespoken was is netjes en op tijd uitgevoerd.

Alles volgens afspraak

Al jaren mooi bedrijf prettige samenwerking

Een garage waar je je verheugt op je volgende bezoek.

Johan en zijn mannen laat ik graag werken aan mijn moderne Citroëns. Veel vakkennis, ook over de kleine ins-en outs van ons geliefde merk. Vriendelijkheid, zelfs vrolijkheid, vlot klaar. Altijd meedenken, waarbij het klantbelang net wat hoger staat dan het puur commerciële; dat geeft mij heel veel vertrouwen, wat de grootste klantenbinder is!

Goede service voor een goede prijs

En niet alleen voor citroenen.

Prima monteurs!

Deskundig!

Een andere garage ? Geen denken aan !

Voor mijn Franse vrienden is Nieuw Vennep net even te ver weg, anders zouden zij met hun Citroën maar wat graag voor onderhoud hiernaar toe gaan.

Top!

Kennis van zaken, behulpzaam, vriendelijk en eerlijk!

Citroen Berlingo

Great service! Really nice people!

Altijd bereidt om te helpen en denkt mee

Wij komen al ruim 20 jaar bij Johan met al onze auto’s. Hij is vakkundig, vriendelijk, denkt mee en is altijd bereidt te helpen, ook als er soms wat last-minute urgenties zijn. Wij bevelen hem van harte aan!

Prima garage

Afspraak kalibreren vering Citroën C6. Uitstekend geholpen. Vakmanschap. Leuk met de hond gespeeld.

zoals altijd snel en vakkundig geholpen

zo snel mogenlijktussendoor geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Hoewel het heel erg druk is bij alle garages en zo ook bij Johan, maakte hij op korte termijn een gaatje vrij voor de APK keuring van onze auto. En het is niet eens een Citroën! Ik kreeg een leenauto mee en kon gewoon naar mijn werk. Aan het einde van de dag auto gekeurd inclusief beurt. Hij mag weer voor een jaar! Johan en team, onwijs bedankt! Wij zijn tevreden!

Super service

Zoals altijd, perfect geholpen!

Vakmensen die meedenken.

Via internet kwam ik de naam Oldenhage al vaak tegen als dé garage met ruime kennis van mijn C6. Bij het maken van de afspraak kon ik ook een leenauto van hetzelfde type krijgen. Ik meende dat van mijn auto de ditributieriem vervangen diende te worden maar Johan gaf aan dat dat nu nog niet nodig was. Naast de APK gelijk een beurt voor de auto zodat ik nu weer heerlijk kan genieten.

Goed en betrouwbaar

Alles goed gemaakt.

Vakkundig en betrouwbaar

Vakkundig en betrouwbaar

Klantvriendelijk

Betrouwbaar

Wordt op de afgesproken tijd goed en snel geholpen. Kan tijdens de A.P.K.daar op mijn auto wachten. Vriendelijke groet Marijke Rijlaarsdam.

Bijzonder goed en prettig

Ben hier al jaren. Vakkundig en prettig.

Goede en eerlijke service, altijd vriendelijk

Ik kom hier nu al een paar jaar, altijd vriendelijk, neemt de tijd voor je en is eerlijk. Weet veel en is altijd bereid om met je mee te denken.

Tarwestraat 9

2153GE Nieuw-vennep