5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service! Bij de twee bezichtigingen is er ruim de tijd genomen om samen naar de auto te kijken. Voor de aflevering hebben ze uitgebreid de auto nagekeken en waar nodig dingen vervangen. Betrouwbare mensen die duidelijk verstand hebben van waar ze mee bezig zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Paar weken geleden een mooie rode Toyota Auris gekocht. Prima service en zeer goede uitleg en wat nog belangrijker is, ze nemen uitgebreid de tijd voor je, geen stropdassen gedoe of gladde praatjes. Prima prijs / kwaliteit verhouding en het was ook geen probleem om dingen buiten de normale werktijd te regelen. Ik zal daar vast vaker een auto gaan kopen en ondanks de afstand (60km) denk ik er ook over om de auto daar de reguliere beurten te laten uitvoeren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een no-nonsense autobedrijf waar de klant echt centraal staat. Je kunt op je gemak een auto bekijken en een proefrit maken. Alle vragen worden netjes beantwoord en de gemaakte afspraken worden ook nagekomen. We komen zeker terug voor onderhoud ook al is het wat verder weg van huis. Dank voor de goede service Martin en collega\'s!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mensen met het hart op de goede plaats voor het werk en voor de mensen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jarenlang klant en tot nu toe altijd tevreden over de service en het onderhoud aan de auto. Recent een andere gebruikte auto gekocht en kreeg een goed advies en aflevering volgens afspraak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds mijn eerste auto 20 jaar geleden koop ik hier mijn auto\'s en heb ze in onderhoud.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen en open en eerlijk over inruilprijs. Hier voel je je nog echt klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met pijn in mijn hart in mijn vorige auto ingeruild voor een sportief model van Toyota. Ik werd van a tot z helemaal serieus genomen en alles wordt rustig en duidelijk verteld. Ook na het kopen van de auto blijft de service erg goed!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10 jaar terug mijn eerste occasion bij hun gekocht en altijd in onderhoud gehad en sinds kort mijn 2de occasion bij hun gekocht. Vrindelijke en deskundige mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service bij problemen word dit snel en goed opgelost luistert naar de klant

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen en vooral fijn dat voldoende tijd voor uitleg was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel vertrouwen in het bedrijf/personeel. Tonen betrokkenheid met de klant. Alweer de derde Toyota met veel plezier. Vakbekwaamheid. Zeer prettige omgang met klant.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een oprechte verkoper dat uitgebreide voorlichting geeft, kritische vragen niet uit de weg gaat, je ook uitnodigt om vragen te stellen en serieus je vragen beantwoord. Voorts heeft het bedrijf een professioneel werkend onderhoudsteam. Kortom een bedrijf waar je een auto met een uitstekende prijs/prestatieverhouding en vertrouwd kunt kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn goed geholpen ,en er werd de tijd genomen voor een goed en duidelijk verhaal over de nieuwe auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend advies gehad. Met veel plezier een auto bij dit bedrijf aangeschaft. Goede communicatie met de klant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijna 3 jaar oude occasion gekocht. Zag er als nieuw uit. Bij aflevering was alle administratie geregeld, had de auto een service beurt gehad en was de benzinetank vol. Heel prettige communicatie. No nonsense garage. Absoluut de moeite waard om een stuk voor om te rijden. Echte aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring, goede service, staan altijd voor je klaar. Inmiddels onze derde auto hier gekocht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn geholpen en binnen 5 minuten was alles geregeld en heb ik een hele mooie Toyota Auris gekocht.

Capellelaan 67 B

2865 AB Ammerstol