Op elk denkbaar gebied geweldig en betrouwbaar !

Met mijn vele Classic automobielen reeds vele jaren klant en geweldig bedrijf met Service tot het oneindige plus 100% betrouwbaar !

goed en correct geholpen

Vakkundig personeel en als er bijzonderheden zijn krijgen we een belletje, top.

Verlenen behulpzame, accurate service

Garage Mos denkt altijd met je mee, waarvoor je ook komt. Is het bij een beurt (groot/klein) die de auto moet krijgen vanwege het aantal kilometers, of vanwege de apk. Je wordt altijd vooraf geïnformeerd over de kosten en of je dit op dat moment wilt laten uitvoeren. Ze geven altijd een eerlijk advies. Ook bij onverwachte problemen aan de auto, denken ze met je mee en wordt er naar een oplossing gezocht.

Fijne garage

Er wordt met je meegedacht. Prettige omgang. Deskundig personeel

Meerdere malen verschillen auto's voor service gebracht. Goed, professioneel en redelijk.

was goed

wel tevreden toe nu toe

prettig en persoonlijk

duidelijke uitleg en meedenken

Vriendelijk en behulpzaam

Bij Mos zijn ze altijd klantvriendelijk. Ze dachten goed mee met mij om de beste oplossing te vinden voor een nieuwe auto. Daarna een mooie, nette en schone auto in ontvangst mogen nemen.

Manschappen staan altijd paraat!

Betrouwbaar, snel, kennis van zaken, goede prijs kwaliteit verhouding

Klantgericht en duidelijk

Sinds ruim een jaar ben ik klacht bij Autobedrijf Mos. Voordien was ik altijd klant bij merkgarages met veelal meerdere vestigingen. Autobedrijf Mos is een typisch voorbeeld van een relatief kleine all round garage. Men kent de klant, geeft heldere adviezen en is bereid een stap extra te doen voor de klant zonder dat daar direct een prijskaartje aan hangt. Men hanteert een scherpe prijsstemming bij reparaties en bij aankoop van een auto, die perfect wordt afgeleverd. Zeker aanbevolen!

Een zeer nette en accurate dienstverlening

Zeer behulpzaam en geven een goed advies.

ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen

Ik kan geen betere garage bedenken. Vriendelijk: vakkundig en een hele goede service

Prima ervaring met service

Prima onderhoud door goede monteurs. Aan- en verkoop van auto’s elke keer naar tevredenheid. Een aantal keren met lege accu gestrand. Telkens binnen half uur geholpen.

Vriendelijk, service , vakkundig

Iedereen staat altijd klaar voor je als klant. Niks is teveel

Goed garagebedrijf

Zeer goede ervaringen met garage Mos en medewerkers. Wordt al ruim 40 jaar vakkundig door hen geholpen.

zeer tevreden

korte lijnen en kennis van zaken.

Een fijne en goed autobedrijf

En prettige en gemoedelijke sfeer is er en vakkundig personeel,die je graag helpt.

Goede service, deskundig en vriendelijke werknemers

Je kan er altijd terecht voor directe hulp en afspraak plannen. Je krijgt goede info over de reparaties.

Prima garage kom er al vele jaren nooit klachten ..en zeer goede service.

Zijn er met twee auto's in onderhoud en dat al vele jaren altijd goede behandeling en zeer bekwaam personeel ga daar met een gerust gevoel naar

Ze zijn ervaren, klantvriendelijk en kundig. Ik kom er al meer dan 25 jaar en ondanks dat ik verhuisd ben blijf ik daarom van hun diensten gebruik maken.

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Als er iets met mijn auto aan de hand is kan ik over het algemeen direct terecht. Goede service en erg vriendelijk.

Als er iets aan de hand is met auto, word ik gelijk geholpen!

Vriendelijke eerlijke garage, waar de klant en service voorop staan.

Vriendelijke eerlijke garage, waar de klant en service voorop staan.

Deskundige en service gericht personeel

Prima geholpen

Dijkhuizen 12