Uitstekend geholpen bij het uitzoeken en monteren van onze winterbanden en nieuwe velgen.
APK kleine beurt winterbanden koffie diversen
Sinds ik in Ruinerwold woon en dat is inmiddels 5 jaar breng ik mijn auto naar deze garage en heb inmiddels een goede band met de medewerkers, wat mij aanspreekt is de heerlijke sfeer omgang, deskundigheid de afhandeling. Geven goed advies en handelen overeenkomstig. Zeer goede garage. Theo
Onderhoudsbeurten. Nieuwe auto gekocht.
Mooi bedrijf, waar je zeer correct en vriendelijk wordt geholpen.
Erg prettig bedrijf met een goed luisterend oor. Goede inzet om het op te lossen.
al jaren zeer goede ervaring, klantgericht, deskundig personeel, prettige contacten
Zeer tevreden over de service, wordt goed gecommuniceerd als er extra onkosten zijn tijdens het onderhoud. En dit voor een goede prijs
Dijkhuizen 12
7961 Ak Ruinerwold