snelle afhandeling. Vriendelijke mensen
Goed en behulpzaam personeel
Zeer kundig en vriendelijk Komen afspraak altijd na
fijn geholpen alles volgens afspraak
Apk en grote beurt, zoals altijd bellen ze netjes voor ze ergens aan beginnen wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten
alles word netjes opgelost door iedereen
Goed kom zeker terug
Ik ga al jaren naar Auto Mido voor onderhoud auto het bevalt me heel goed vooral de service en klantvriendelijk is perfect
Deskundig, geen verbogen dingen gewoon goed en eerlijk
Altijdt vriendelijk ontvangen. Altijdt vooraf prijs opgave voor als er iets is. Altijdt goede service Top garage . Vriendelijke mensen
Heb meerdere auto’s bij Auto Mido aangeschaft en in onderhoud. Service is goed en er wordt hard gewerkt om de klant tevreden te stellen. Er is over en weer vertrouwen en tevredenheid.
Goede service en de koffie is altijd klaar. Vriendelijk personeel.
Snelle, goede service. Persoonlijke benadering.
Vond het niet prettig dat ik nu Ineens moest betalen voor de Auto Midokaart.
Ik werd zeer snel geholpen. Altijd uitstekende service bij Auto Mido!
1e servicebureau uitgevoerd naar verwachting en niet duurder dan de 1e servicebeurt van de vorige Outlander. Had geen vervangende auto nodig. Kreeg de fiets mee.
ben goed te woord gestaan . als prettig ervaren
Goed geholpen. Zeer tevreden over mijn aankoop.
Was mijn eerste bezoek, en aanschaf auto. Werd riendelijk ontvangen, goede uitleg en bij vragen goede oplossingen. Ga zo door
De hulp wordt voor 100% in woord en daad nagekomen, Perfect!
Al jaren client en altijd op tijd uitstekend geholpen en de koffie is goed
bandenspanning laag, waarschuwing ging aan. direct verholpen bij Mido
Komen afspraken. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
Met binnen komen fijne contact en goede uitleg van gedane werkzaamheden .
correct uitgevoerde onderhoudsbeurt, vooraf duidelijkheid