Zeer fijne, nette gedreven Vakgarage, kwaliteit en service staat bij autoMido hoog, net als de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Auto Mido top!.
Top garage met fijne mensen ‼️
Gewoon alles volgens plan
De onderhoudsbeurt en keuring is prima uitgevoerd met goede service en vriendelijke mensen.
Vakkundig op het gebied van controle en advisering
Uitstekende service, afspraken worden netjes nagekomen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Personeel denkt mee in opties en oplossingen.
Klantvriendelijk personeel, complete service met brengen en halen van de auto
Gebeld, gelijk geholpen en geregeld! Top!
Derde keer een auto bij Mido gekocht, super behandeld, vriendelijk en een goede werkplaats voor onderhoudsbeurt en reparaties. Geven altijd goede advies.
Heel fijn en vriendelijk personeel. Je bent altijd welkom.
Prettig, klantvriendelijke houding.
Snelle service ,en nette ontvangst .
Hartelijk, prettige ontvangst en een hele goede service. Dat is mijn ervaring toen ik mijn auto kocht bij Mido afgelopen week. Niek Herwers, bedankt! Je hebt er een fan bij!
ik weet niet meer precies hoelang ik in Doetinchem klant ben. al heel wat jaren, ik vind dit een geweldige garage. naar schatting, Plusminus langer dan 20 jaar.
alles netjes en volgens afspraak!
Correcte en snelle onderhoudsbeurt
zie boven.
Fijne en eerlijke garage!!
Vriendelijk te woord gestaan. Werk (APK) prima uitgevoerd.
Onderhoudsbeurt welke uitgevoerd werd met duidelijkheid vooraf over duur en afspraak over eventuele extra kosten. Bij afhalen nogmaals uitleg wat en waarom. Zeer vriendelijk, rustig en daardoor erg prettig.
Prima geholpen tegen redelijke prijs
Zie boven