Top bedrijf
Nette en correcte medewerkers. Heel klantvriendelijk.
in een woord geweldig !!!!
Afspraak makkelijk te maken en onderhoud niets op aan te merken.
Prettig contact en klantgericht
De auto is snel en goed opgeknapt en gecheckt Ik kon de leenauto een dag langer houden en.. ik had mijn auto nog nooit zo mooi gezien ( die is uitgebreid gewassen) Wat een service
Was weer tijd voor de APK en groot beurt. Ik kon snel terecht. Alles weer prima gelopen en eind van de dag auto weer kunnen ophalen. Zoals altijd, vriendelijk geholpen en auto weer klaar voor nog een jaar.
Zie onder
Prettige communicatie. De auto is zeer snel geleverd. Nieuwe banden onder gezet, keurig!
Vriendelijk personeel
Vriendelijke en deskundige medewerkers, goede prijs kwaliteit verhouding
Netjes en direct geholpen na een klacht over mijn gekochte auto. Naar tevredenheid opgelost.
Snel, goed overleg, goed advies
kom al meer dan 25 jaar bij auto Mido.
Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar, en goede technische kundigheid!
Goede service, prettige ontvangst
Al jaren onze vaste garage. Een deskundig team dat altijd voor je klaarstaat
Makkelijk afspraak maken, snelle bevestiging per mail en goed prijs kwaliteit verhouding
Als dertien jaar klant en zeer tevreden kan niet beter
Mooi aaanbod, wel duur, goede service
Een fijne en goede auto bij Mido gekocht. Erg tevreden over hoe het verlopen is.
Gemakkelijk een afspraak gemaakt en begrip voor de situatie. Ze gaan door tot U tevreden bent.
De service is perfect en alle personeel is heel vriendelijk en voorkomend. Het personeel is zeer behulpzaam en staat direct voor je klaar, zowel telefonisch als in het bedrijf. En, de koffie staat altijd klaar.
Nieuwe auto keurig en op tijd volgens afspraak afgeleverd