4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf dat vertrouwen uitstraalt en het ook geeft. Aardige en vriendelijke mensen, met een hart voor de zaak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een paar jaar geleden bij Meeuwisz een Skoda Fabia gekocht. De auto was nog mooier en netter dan de beschrijving deed geloven. En de prijs was al niet hoog. Gelukkig ook geen gladde praatjes of een rommelig, smerig bedrijf. Ook na een paar jaar rijden zijn we nog dik tevreden: we hebben nauwelijks onderhoud gehad!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In april j.l. een Opel Zafira gezien op internet.Na een goed gesprek en een proefrit deze auto met een goed gevoel gekocht. Na ongeveer een maand kwam de jongste zoon erachter dat een raam niet elctrisch te bedienen was. Na controle door jullie monteur bleek dat er een kabelbreuk was. Na een vervolgafspraak zou de kabelboom vervangen worden. Het plaatsen zou voor hun rekening komen. Vandaag, 28-6-2013, zou dit gebeuren maar bleek deze niet te passen. Men heeft toch alles kunnen reparen en dat op kosten van het bedrijf. Ze zeiden dat ze dit eigenlijk ook hadden moeten zien dat er iets niet werkte en tijdens een proefrit kom je niet overal achter. Petje af voor deze werkwijze.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week hebben wij een BMW gekocht bij garage Meewisz. De eerste indruk was zeer goed. De ontvangst was vriendelijk en er werd ruim de tijd genomen. We konden meteen een proefrit maken. Daarbij werd nog aangegeven dat het belangrijk is dat als je een proefrit maakt je een goed gevoel bij de auto moet hebben en deze anders beter niet kunt nemen. Verder geen poespas en verkoop praat maar een eerlijk advies. De auto op zich is ook in een mooie staat. We hebben een half garantie er bij genomen waar we hopelijk geen beroep op hoeven te doen. Maar mocht het wel noodzakelijk zijn ben ik er van overtuigd dat we op de goede service van garage Meeuwisz kunnen rekenen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorig jaar Mercedes c klasse gekocht.Prima auto prima prijs,inruil oude auto werd keurig afgehandeld.Auto was zoals in advertentie was omschreven.Kortom ; de rit vanuit zuid Limburg was zeer de moeite waard !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik woon in Huissen genoeg autobedrijfen bij ons maar geen vertrouwen in. Twee jaar geleden een BMW gekocht service is prima ook nu nog en ook laat er APK en beurten doen heb er een goed gevoel bij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In januari 2012 een auto gekocht bij het bedrijf. 5 maanden na de aanschaf kreeg ik heel veel pech met de auto. Ik had geen garantie (afgekocht) en de reparatie was enorm. Nadat ik Koos Meeuwisz van dit alles op de hoogte stelde, heeft hij mij op een geweldige manier geholpen. ontzettend klantvriendelijk en bovendien heel professioneel en vakkundig Heb zelden zo\'n service meegemaakt! Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Henk Ebben

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs een Renault Clio gekocht bij Meeuwisz. Alle auto\'s staan er heel netjes bij. Vriendelijke, goede en snelle service. Ben zeer tevreden met mijn aankoop bij dit bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

2,5 jaar geleden opel vectra gekocht. prima auto en in zeer goede staat. rijden er al jaren met plezier in. auto ook nog steeds bij Meeuwisz in onderhoud. goede service tegen een goede prijs. je krijgt zelfs een leenauto mee. zal een volgende auto daar zo weer kopen!

Matensestraat 46

6669 CJ Dodewaard