Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten benadrukken consequent duidelijke communicatie en vakkennis. Het werk wordt als betrouwbaar en vriendelijk ervaren met transparante prijzen. Verschillende reviews verwijzen naar het nakomen van afspraken en snelle oplossingen van problemen. Over het algemeen wordt de ervaring als betrouwbaar en bevredigend omschreven.
Altijd goede service. Lieve mensen en vakkundig personeel. Zeer aan te raden.
21 June 2026
robin Liefers
Hengelo
Garage Lubbers is een professionele garage waar persoonlijk contact met de klant voorop staat. Laagdrempelig, open, eerlijk en transparant. En niet te vergeten ze leveren puik werk met hoge kwaliteit.
5 June 2026
Wim Travaille
Hengelo Ov
Zowel bij de aankoop als bij het onderhoud steeds goede adviezen en waar nodig altijd bereikbaar voor hulp.
Andere reden
4 May 2026
Carol
Hengelo
Goed geholpen, deskundige en fijne garage, Een zeer tevreden klant!
12 January 2026
Fam.Blokhorst
Hengevelde
Ongeacht je vraag of het bedrag waar het om gaat 100% service
25 November 2025
Henk A. Graat
Winterswijk Huppel
Voor het eerst kennisgemaakt met Garage Lubbers, in verband met onvrede elders. Vriend van mij heeft Garage Lubbers van harte aanbevolen en naar nu blijkt een terechte aanbeveling. Deskundig geholpen, ik heb over het algemeen een goed gevoel bij deze garage. Prijs/kwaliteit verhouding is goed te noemen.
19 October 2025
Wim Rouwenhorst
DELDEN
Met een goed gevoel gaan we op pad met onze camper, die we bij firma Lubbers kochten. Zeer tevreden over de samenwerking met Bjorn.
20 September 2025
Raphaël en Mariëtte
Zwolle
Probleem met motor snel en keurig opgelost !
18 September 2025
Wim
Ottersum
Alleen maar vakwerk tegen een goede prijs. Snelle service, vriendelijke mensen en goed advies.
N.v.t.
16 September 2025
Cas
Hengelo
Ga al vele jaren naar dit bedrijf, komt afspraken na, to-the-point, no nonsense, geen verassingen achteraf en goede adviezen. Wordt telefonisch op de hoogte van de voortgang of van bijzonderheden gehouden. Prettig om zaken mee te doen.
2 September 2025
F.Rits
Hengelo
Autobedrijf welke meedenkt met de klant!! Ze zijn vriendelijk en communiceren duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Daarnaast zijn ze erg flexibel en je kan er altijd terecht. De toepaste tarieven zijn eerlijk en netjes!
1 July 2025
Ernest
KNoeff
word altijd vriendelijk ontvangen netjes gebeld bij overleg en weer ophalen.
5 June 2025
toby
hengelo
Auto met serieuze pech, ondanks dat ik geen klant was, deed men er alles aan om mijn autopech te verhelpen in tegenstelling tot andere garages (3 stuks). Zelfs enorme moeite werd gedaan om een leen auto te regelen. Eén dag later om 17.00 uur auto perfect gerepareerd en toch weer fijne vakantie kunnen vieren.
14 May 2025
Elzo Timmer
Dinteloord
Ik ben klant bij Garage Lubbers vanaf het begin. Altijd goede service, betrouwbaar in kwaliteit en afspraken. Ze denken met je mee en nemen verantwoordelijkheid ingeval garantie gevallen. Altijd zijn we daar goed uitgekomen. Het feit dat ik al zo'n 45 jaar klant ben en tevreden zegt wel genoeg.
24 April 2025
roel
hengelo
Super vriendelijk en goede service!
5 July 2024
B. Meijners
Enschede
Ik had al contact met de garage omdat ik graag een opvolger wilde hebben van mijn Citroen C4 Picasso maar nog geen haast had. Helaas ging de koppeling kapot en moest ik toch een andere tweedehands auto hebben. Bjorn heeft mij uitstekende geholpen met een hele persoonlijke deskundige hulp. Het is uiteindelijk een C5 Aircross geworden en in de tussentijd hebben wij gebruikt mogen maken van een leenauto. Ik kan deze garage enorm aanbevelen bij mensen die een Citroen zoeken.
21 June 2024
Wim Travaille
Hengelo Ov
Top garage die met je meedenkt. Vandaag auto een onderhoudsbeurt en apk. Dit alles voor een redelijke prijs. Ik ben blij met garage Lubbers.
2 May 2024
Wilko
Hengelo
Een goede gebruikte auto aangeschaft bij Lubbers op 19.4.2024...zag er bij oplevering prima uit. Ik heb geen klachten of opmerkingen.
23 April 2024
Ben
Hengelo
Prettige communicatie, reparatie uitstekend uitgevoerd sneller dan verwacht.
14 April 2024
Cliff
Klacht super opgelost.
26 March 2024
Berthil oude Lohuis
Oldenzaal
Ik kom niet voor niets helemaal uit Culemborg om de auto te laten onderhouden. Bij Lubbers kan ik er van op aan dat ik zonder problemen tot het volgende onderhoudsmoment kan blijven doorrijden.
16 March 2024
John
Culemborg
Snel en betrouwbaar
13 March 2024
Henk jacobs
Hengelo ov
Zeer kundig en ze leggen duidelijk uit wat er aan de hand is. Denken mee over een oplossing
11 January 2024
Albert
Hengelo Ov
Wij komen al vele jaren en kunnen niet anders zeggen dat we erg tevreden zijn.
8 January 2024
Jac en Lia Simon
Enschede
Heel goed service en vriendelijk de auto zo snel klaar gedaan
15 December 2023
Ebraheem