Super service

Goed contact gelegd over een occasion en contact gehouden. Proefrit gemaakt en een goede inruilprijs gekregen. Fijne mensen om een auto bij te kopen.

Snelle nette aankoop

Hier een tweedehands auto gekocht. Alles snel en in rust verlopen. Zeer fijn.

Fijn kleine autobedrijf

Fijne ervaring met Autobedrijf Van der Lee. Open, eerlijke en prettige communicatie en een nette aflevering. We werden vriendelijk geholpen en kregen op al onze vragen een duidelijk antwoord. Zeker een bedrijf dat we kunnen aanbevelen. We hopen dat de auto de verwachtingen waarmaakt en dat we daar nog vele jaren met veel plezier en veilige kilometers van kunnen genieten.

Tot nu toe prima service.

Ervaring kan nog niet. Heb alleen een auto gekocht. Dat is prima verlopen.

Geweldig geholpen

Wij zijn geweldig geholpen. Ervaren bedrijf. Zeker aanrader.

René is fantastisch

Ik heb een hele mooie auto bij René gekocht. Fantastisch. Dankjewel

Kan niet beter.

Al meer als 50 jaar klant. Staan altijd voor je klaar. Zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en denken in oplossingen.

Vriendelijkheid , bereidheid , vakmanschap.

Al meerdere malen enorm goed geholpen hier. Of het nou het opbouwen van een trekhaak was of een Apk . Alles wordt snel en netjes geregeld conform afspraak. Echt een fijn bedrijf om mee te werken.

Goed bedrijf

Duidelijk en eerlijk in de communicatie. Snelle service. 5 sterren

Fijne kleinschalige garage met deskundig personeel

Eenvoudig om afspraak te plannen, vriendelijk geholpen, deskundig personeel. Kom graag terug.

Fijne en eerlijke garage.

Open, eerlijk en behulpzaam.

Betrouwbare en deskundige garage

Bekwaam, goede dienstverlening en service, al jaren.

Prima ervaring.

Wij hebben een Tiguan gekocht bij dit bedrijf. Renée heeft ons fijn geholpen, hij heeft verstand van zaken, is gemakkelijk in de omgang en de auto werd volgens afspraak keurig netjes afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden.

prima service

Goede service, fijn contact. Betrouwbaar

Mooie auto,fijn contact en goedecinruil

Mooie VW T-Roc gekocht.Verkoper denkt mee en heeft een goede inruilprijs gegeven.Aanrader.

Top service en persoonlijke benadering

Al 30 jaar klant en erg tevreden !

altijd fijn geholpen

zeer vriendelijk en correct geholpen.

Ben heel goed en vriendelijk verwelkomd

Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben om te komen kijken en een proefrit te maken in begin van de week. Ben ik vrijdag gaan kijken naar de auto die mooi klaar stond. Het gesprek was goed , na dat mijn auto beoordeeld was zijn we overgegaan om de zaken af te handelen. En dat naar tevredenheid. Mvg Jack

TOP garage

Ik kom al jaren lang bij deze garage. Een aantal jaar geleden is het overgenomen door Sander ,en het is nog steeds uitstekend. Goeie service ,goeie monteurs.

Fijne en duidelijke communicatie

Duidelijk, eerlijk en geen gedoe.

Zeer goede service

Zeer goede ervaringen met Garage van der Lee

Goed geholpen en auto netjes afgeleverd

Heel vriendelijk, eerlijk over prijs en zorgt voor een nette aflevering van de auto. Er zat een terugroepactie op de auto deze was netjes gedaan voor aflevering.

Goede prijs en goed product

Leuk zaken gedaan

Afspraak was snel ingepland en het geleverde werk was top!

Ze werden aanbevolen door een collega voor het vervangen van de distr. riem. Ze gebruiken kwaliteitsonderdelen en leveren goed werk af. Ik kon binnen twee weken terecht, wat ik redelijk snel vond voor zo'n reparatie. Daarnaast was het personeel zeer vriendelijk, kon het prima uitleggen wat ze hadden gedaan en misschien wel het belangrijkst; het was aanzienlijk voordeliger dan de zelfde reparatie bij de merk dealer.

Haarsteegsestraat 39

5254JN Haarsteeg