4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb alleen ervaring met het plaatsen van een kooporder voor een nieuwe auto, die is nog niet geleverd (outlander phev)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer persoonlijke benadering en vriendelijk ontvangst! Vragen worden duidelijk en correct beantwoord. Verwacht dat de aflevering van mijn bestelde auto net zo fijn verloopt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kan nog niet beoordelen. Advies bij de koop en vriendelijkheid van de mensen was dik in orde.

Aankoop auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

De enige ervaring die ik met Lancker heb is het aankoopproces van een Outlander PHEV.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer correct en kordaat. Wij zijn zakelijk klant en waarderen de persoonlijke, betrokken en deskundige benadering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig zaken doen. Komen afspraken na. Wacht op levering nieuwe auto en ga ervan uit dat dit ook correct zal verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al 32 jaar trouwe klant naar volle tevredenheid. Goede service. Betrouwbaar. Hier ben je nog echt een klant en geen nummer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij aanschaf 2de hands auto. Voor mijn gebruikte wagen hoge inruil gekregen. De auto zag er netjes uit toen ik hem kreeg, alles was tot in de puntjes verzorgd. ENIGE minpuntje vond ik dat ik geen volle tank meekreeg bij de aanschaf... de tankinhoud stond een eind onder half leeg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot & deskundig geholpen. Door een scheurtje in een band trok mijn auto naar links. Ik heb 2 nieuwe voorbanden en mijn auto rijdt weer als een zonnetje!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via vorige werkgever was ik bekend met de service gerichte aanpak van Cees Bosboom. Vandaar dat ik weer naar hem toegegaan ben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb net nieuwe auto gekocht keurig ontvangst en duidelijk over de levertijd en prijs ! Kan niet wachten tot de levering Nu toe alles top geregeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze smeren je niets aan. Leggen duidelijk uit wat er aan de hand is met je auto. Kortom: prima garage, waar ik graag mijn auto in onderhoud heb.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een betrouwbaar betrouwbaar bedrijf. Open en eerlijke behandeling, geen fratsen. Er wordt gezocht naar een auto die bij je past en afspraak is afspraak.

Hogeweyselaan 215

1382 JL Weesp