zeer tevreden
Na problemen na aankoop van de auto, dat er iedere keer een lampje ging branden is dit heel goed opgelost.
Een zeer plezierig bedrijf, met mensen die weten wat de klant wil.
Prima informatie gekregen, zeer vriendelijk geholpen. Alle mogelijkheden zijn duidelijk voorgerekend en uitgelegd.
Al jaren lang klant. Prima opgevangen bij ongeval
Prettige ontvangst en deskundig advies bij aankoop nieuwe auto.
Ervaringen zijn over het algemeen goed. Meestal korrekte afhandeling van werkzaamheden. De nieuwe jonge verkoper moet meer deskundigheid tonen. Recente aflevering nieuwe Suzuki Swift zonder uitleg overgedragen.
Een verademing in tegenstelling van de dealer in Almere waar alleen maar geduwd werd om een auto te verkopen. De verkoper was zeer ontspannen en had op alle vragen een goed antwoord. Dit was voor ons de reden om hier een nieuwe auto aan te schaffen.
De gesprekken liepen goed, snel en zorgloos. Kleine organisatie, dus flexibel, heb nog een gesprek gehad bij koffieapparaat met de chefwerkplaats. Leuk.
Ik heb tot nu toe alleen ervaringen met de aankoop van een nieuwe auto. Deze is op dit moment nog niet geleverd. Het aankoopgesprek was prettig en deskundig. Hieronder alles op een 8 gewaardeerd maar dat is dus meer op basis van vertrouwen in de toekomst
Wat een prettige mensen, geen kapsones, echt vriendelijk
Goed geholpen bij de aanschaf van mijn Suzuki. Echte aanrader, hier ben je geen nummer.
vriendelijke en nette behandeling.
Goede sfeer in het bedrijf. Staan open voor de wensen van de klant en denken mee.
Uitstekend. Interesse in de klant.