Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een consequent positieve ervaring weer met duidelijke communicatie en betrouwbare service. Klanten benadrukken vriendelijk personeel, heldere prijsafspraken en tijdige reparaties. De algehele indruk is vertrouwen en tevredenheid over meerdere bezoeken. Het bedrijf lijkt afspraken na te komen en vakwerk te leveren.
Vriendelijke mensen. Goed geholpen. Deskundigheid is goed
Den haag
16 October 2024
J.
Lisse
Geweldig geholpen echt goede service
9 October 2024
Marcel
Noordwijk
Vakkundig en eerlijk
8 October 2024
Dennis
Leiden
Staan altijd klaar om te helpen, ook als het druk is. Denken mee om de kosten beperkt te houden tot het noodzakelijke.
2 October 2024
Hendrik
Rijnsburg
Ik kan iet anders zeggen dat ik zeer netjes ben geholpen en goed op de hoogte ben gehouden.
1 October 2024
Martijn
Katwijk
Al meer dan 30 jaar een tevreden klant!
26 September 2024
leendert
Jonker
Nette garage en ben tevreden. Helaas moeten we voor bekende "probleempjes" nog wel eens terug komen dat is jammer.
21 September 2024
Otto Vink
Leiderdorp
Ik kom hier al bijna 15 jaar en ga nooit meer weg. Het is een prima garage met een uitstekende service, waar je als klant geen nummer bent.
19 September 2024
Henny van Egmond
Leiden
No nonsense bedrijf waar je snel en netjes geholpen wordt.
6 September 2024
G.J.
Katwijk
We zijn erg fijn geholpen en we rijden binnenkort met een “nieuwe” auto van Autobedrijf van der Kwaak de weg op. En hopen dat we veel veilige kilometers er mee mogen rijden.
3 September 2024
Nicole
Pernis
Er is altijd een mogelijkheid om met je vragen terecht te kunnen! Heel prettig!
21 August 2024
Liesbeth
Wassenaar
Zeer goed en betrouwbaar autobedrijf, goede communicatie, zeer klantvriendelijk.
21 August 2024
Ed van Vuren
Oegstgeest
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.
17 August 2024
marjan
Leiden
Vlotte en goed service. Meer is niet nodig
11 August 2024
Daan de Mooij
29 July 2024
hassane bounoua
Rotterdam
Mijn banden moesten hoog nodig vervangen worden en dit kon heel snel!
28 July 2024
Sophie
Hoofddorp
- Ik vind het jammer dat ik geen vervangend vervoer te leen kreeg. Hoop dat het een volgende keer wel deel zal uitmaken van uw service. - Tevens vind ik het een tekortkoming van uw bedrijf, dat ik, nu, pas 2 jaar als eigenaar van een Opel Crossland, niet op de hoogte gesteld ben van de terugroepaktie door de fabriek/dealer, waarover ik inmiddels gelezen heb m.b.t. de snel slijtende distributieriem van o.a. mijn type auto.
21 July 2024
S.Margot
HOOFDDORP
Super goed en super vriendelijk geholpen. Ben al jaren klant.
20 July 2024
Paul
Katwijk aan Zee
Top service
14 July 2024
Niels Binnendijk
Noordwijk
Ze kennen je en ze kennen je auto. Ze zetten net dat extra stapje waardoor het allemaal vertrouwd aanvoelt. En dat betaalt zich uit in uitstekende service terwijl de prijs alleszins redelijk blijft! Met ‘Team Roland’ kom je verder!!
11 July 2024
Alexander
Rijnsburg
Ik breng mijn auto hier al jaren. Vrijwel altijd naar tevredenheid. Kiezen voor pragmatische oplossingen en zijn niet duur. Ook prettig in de communicatie. Ik rijd er graag voor om (woon in Leiden).
5 July 2024
Bas
Leiden
Spontaan op de stoep , maar we konden gelijk een proefrit maken zonder afspraak, das top Voelde ontspannen geen pusherig gedrag ect Fijn autobedrijf
29 June 2024
Jan Willem