Zeer goed en vriendelijk geholpen!

Ik ben al jaren klant. Altijd goed geholpen. Goede communicatie over wat er nu gedaan moet worden en evt in de toekomst.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen door zowel de eigenaar, sales en algemeen medewerker, als de monteurs. Een prachtige nieuwe auto gekocht (weleenswaar 3 jaar oud) na perfect advies. Alle vragen vooraf en achteraf worden vakkundig en snel beantwoord en als er iets is, kan je altijd even binnenlopen voor diepgaandere informatie/hulp. De auto prachtig afgeleverd met al het benodige papierwerk voor zorgeloos rijplezier. Gretel, Roland en de rest. Bedankt.

Een hele goede garage. Het gaat altijd om mensen en de baas,Roland Bussee ,maar ook de receptie Katja,die de eerste indruk vormt zijn prima mensen. Ik kan de zaak zeer aanbevelen

Kundig en vriendelijk personeel

Kundig en met de klant meedenkend, geen onnodig onderhoud.

Prima geholpen!

Autostoring opgezocht en verholpen! Binnen de afgesproken tijd. SMS toen de auto opgehaald kon worden en factuur via de mail.

Prettige ervaring, deskundig geadviseerd

Mooie Volvo aangeschaft, netjes afgeleverd, helemaal blij!

Zoals al jaren het geval: Super!

Betrokken, behulpzaam, variabel, communicatie verloopt altijd goed.

Goede ervaring

Vriendelijke en professionele contacten. Goede invulling van afspraak is afspraak.

Prima afhandeling beurt

Bijzonder snelle en correcte service

Afspraak voor APK en jaarlijkse onderhoudsbeurt op verzoek van die dag heel snel "voorrang" gekregen en binnen 2 uur afgehandeld. Prima.

Exact wat je hoopt aan dienstverlening

Flexibel, klantgericht, zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

Goed bedrijf, altijd keurig geholpen!!!

Altijd afspraak is afspraak!!

Super tevreden

Alles top geregeld

Eerste ervaring was klik

Een garage gezocht die ook oldtimers kan onderhouden, zo kwam ik bij van der Kwaak terecht. Na eerste ervaring kan ik in ieder geval aangeven dat ik de volgende afspraak voor onderhoud opnieuw bij hen die

Prima!

Vriendelijk geholpen Snel klaar Alles vlgs afspraak

Pro-actief, deskundig, vriendelijke mensen.

Deskundig en betrouwbaar

Wij zijn nu 9 jaar klant bij vd kwaak. Heel betrouwbaar, komen alle afspraken na. Kort geleden occasion gekocht en kleine problemen als garantie perfect opgelost. Kortom een deskundig, service gericht en eerlijk bedrijf.

Goede ervaring

Uitstekende dienstverlening

Mijn auto had een probleem in het stuur. Er werd een schatting gegeven van de kosten. Ondanks meerdere tegenvallers, die veel extra uren en kosten met zich meebrachten werd de prijs die vooraf was aangegeven gerekend. Gedurende het proces werden we goed op de hoogte gehouden.

Persoonlijk en professioneel advies n

Doordat wij al jaren onze auto’s bij vd Kwaak kopen, weten ze wat wij zoeken. Prima voorstel gekregen en nu weer heel tevreden met onze nieuwe 2 e hands auto.

Fantastische mensen.

Ben heel goed geholpen. Al mijn wensen vervuld in een zeer gemoedelijke sfeer. Kopje koffie en leuke gesprekken. Ze nemen echt de tijd voor je. Top team.

een vriendelijke behandeling met een hoge servicegraad

geen lange wachttijden bij het maken van een telefonische afspraak. een vriendelijke stem, die interesse toont m.b.t. het onderwerp. in normale situaties wordt men binnen vijf werkdagen geholpen. voor dringende storingen mag je direct langskomen. naar mijn inzicht voert men een efficiënte administratie. kennis van zaken. niet alleen de prijs/kwaliteit geldt, maar ook het persoonlijk contact speelt voor mij een grote rol bij het kiezen voor Autobedrijf van der Kwaak. [VRAAG: Is de Achternaam niet belangrijk?? Privacy redenen?]

Was iets niet helemaal goed, maar direct opgelost. Prima !

X

Klantvriendelijke, vlotte en doelgerichte service

Contact was goed, erg duidelijk en transparant. Onderdelen waren snel besteld en binnen. Auto was op de dag van de afspraak ook meteen klaar, ook al was een van de monteurs afwezig. Er wordt dus hard doorgewerkt.

Brouwerstraat 51 B

2231 HP Rijnsburg