Deskundige en vriendelijke

Vriendelijke en hulpzaam

Staan altijd voor je klaar

Top bedrijf.

Voor een APK had ik eerder plaats mogen reserveren bij de werkplaats, Hierdoor ben ik op tijd door de keuring heen. Super dankjewel voor Dave en de team.

Betrokken, denken mee, klant is belangrijk.

APK gedaan, maar auto moest ook beurtje hebben. Kon allemaal op het laatste moment. Kopje koffie genomen, in de showroom gelopen. Prima twee uurtjes op de vrijdagmiddag.

Betrouwbare garage met duidelijke communicatie

Betrouwbare garage met duidelijke en vriendelijke communicatie. Laag drempelig en mijn auto komt er altijd weer piekfijn vandaan.

Perfecte service

Klantvriendelijk en vakmanschap

Prima bedrijf

Groot verschil tussen Mercedes en Kuys die ook mijn Mercedes perfect onderhoud. Prijsverschil gigantisch.

Flexibel en kundig

Snel geholpen met een lekkende uitlaat! Ze hadden ook de uitlaat helemaal kunnen vervangen en maar hebben dit snel gelast op een zaterdag tussendoor! Echt heel erg tevreden met deze garage!

Duidelijk en eerlijk

Komen afspraken na . Wij zijn zeer tevreden

Garage Dave Kuys is Klantvriendelijk, vakkundig en betrouwbaar voor een goede prijs/kwaliteit!

Mijn auto (Porsche Cayenne Hybrid) is nu twee keer voor reparatie (in 2020 en 2023) bij Garage Dave Kuys geweest. Betrof klachten, waarbij andere garages in de buurt het antwoord niet wisten en mij alleen naar Porsche Nederland konden doorverwijzen. Met zorg en aandacht werden de klachten geïnventariseerd, de auto geïnspecteerd en vervolgens werd er een zeer acceptabele reparatie begroting opgesteld, waar deze garage ook ruimschoots binnen bleef. Tussentijds werd ik als klant geïnformeerd over de status van de (langdurige) reparatie. Auto is nu (oktober 2023) weer gerepareerd en rijdt ook weer als nieuw. Klantvriendelijk, vakkundig en betrouwbaar voor een goede prijs/kwaliteit. Aanrader!

Staan met alle vragen die ik heb ,meestal Als de mogelijkheid daar is ook voor mij klaar. Fijne garage.

Staan altijd klaar.

Correcte en deskundige afhandeling.

Ben snel en vakkundig geholpen met een defect achterklep slot!

Meedenken

top garage

Altijd top geregeld

Fijne garage!

Fijne en transparante hulp!

Een goede en eerlijke garage met vakmensen

Keurig en snel geholpen, bleven zelfs ruim beneden de offerte wat ik een verademing vind een garage om aan te bevelen.

Super service.

Doe wat je zegt en zeg wat je doet.

Al bijna veertig jaar klant

Voor apk keuring geweest, reed weer soepel naar huis

zeer tevreden

Wat me aanspreekt is de goede service, persoonlijke benadering en meedenken. Zeer goede prijskwaliteitverhouding.

Vakkundig personeel we worden altijd goed en vriendelijk geholpen.

Goeie service, snel, vriendelijke bediening.

Een klein minpuntje is dat ik soms wat lang moet wachten bij de receptie. Verder alles goed.

Snel en efficiënt

Dank voor de prima hulp.

Zijperstraat 22

1823CX Alkmaar