Goed geholpen en vriendelijke

goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met Garage Dave Kuys is zonder meer uitstekend. Alles wordt rustig besproken en mee gedacht. Kortom een prima bedrijf.

goede service, goed behandeld

Garage Dave Kuys onderzoekt eerst voordat zij iets repareren, aannames zijn voor hun uit den boze. Heel goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend geholpen en ingelicht over de mogelijkheden.

voldoende, een redelijke ervaring

Prima contact gehad, beurt en apk naar tevredenheid uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

Prima service, weten waar ze het over hebben!

goede service, goed behandeld

Dit is een vertrouwelijk en fijn bedrijf die zich inzet voor de klanten en vriendelijk is.De kennis en de techniek hebben ze goed in de hand.Ik ben altijd tevreden geweest al is het voor een onderhoudsbeurt of een reparatie daarvan en zal zeker terugkomen.

goede service, goed behandeld

Auto voor vervangen koppakking gebracht. Alles keurig en professioneel opgepakt. De monteurs zijn betrokken en weten waar ze het over hebben. Prima!

goede service, goed behandeld

Eindelijk de garage die ik al jaren zocht; was me al eens aangeraden door een Wegenwachter die ons een jaar eerder te hulp schoot: \"de beste in Alkmaar\". En daarvan is wat mij betreft geen woord overdreven: betrouwbaar, deskundig en houden zich aan afspraken!

goede service, goed behandeld

Prettige aankoop en inruil van onze auto

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

het is mijn eerste keer dat ik mijn auto naar Garage bedrijf Dave Kuys\ \ bracht. heb aangegeven wat er met de auto moest gebeuren 2 nieuwe voorbanden en de remmen wou ik laten nakijken. Garage bedrijf heeft mij in de loop van de ochtend terug gebeld. op advies werd er aangegeven dat alle 4 de banden vervangen moest worden heb accoord gegeven. de remmen van de auto waren nog goed voor zeker 5000 a 6000 km mee terijden. ben goed geholpen heb goed advies gehad.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Heel goed geholpen en geadviseerd.

goede service, goed behandeld

kom al jaren bij bedrijf en ben zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Mijn auto gaf aan een storing te hebben. Bij Kuys vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Terwijl ik een kopje lekkere koffie dronk, werd mijn auto op de computer aangesloten en kon er een diagnose worden gesteld. vakkundig personeel, fijne garage.

voldoende, een redelijke ervaring

Goed en degelijk.

goede service, goed behandeld

Ik ben heel blij met dit bedrijf en heb het volste vertrouwen in hun deskundigheid. Het was alleen jammer dat er niet op tijd afgemeld was waardoor ik nog een keer terug moest komen. Maar dat kan gebeuren

goede service, goed behandeld

Wij zijn al jarenlang klant bij jullie,en altijd zeer tevreden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte ervaring met deze garage.Hoge analyse- en diagnosekosten en vervolgens geen reactie op mijn verzoeken. Zelfs nadat ik de garage diverse malen hierover belde, geen knappe reactie van het bedrijf. Wel uiteraard om de rekening voor analyse te incasseren... Achteraf blijkt ook de tijd die voor de analyse in rekening is gebracht niet erg marktconform. Blijkbaar hebben ze minder verstand van Mercedes auto\'s dan ze zich voordoen waardoor ze langer over werkzaamheden doen dan een Mercedes garage; jammer dat dit bij de klant in rekening gebracht wordt.Uiteindelijk alle werkzaamheden bij een knappe garage met goede service uit laten voeren.

perfect, zeker aan te bevelen

alleen maar uitstekend, service is echt perfect. Voorbeeld voor anderen bedrijven. Service/deskundigheid/prijs kwaliteit een 10. Helaas kan ik de vakjes hieronder niet invullen

Zijperstraat 22

1823CX Alkmaar