Laden reviews...
125 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbaar vakwerk. Het team wordt geroemd om eerlijke prijzen en open communicatie. De ervaringen geven een vlot en professioneel beeld. Al met al wordt de garage beschouwd als betrouwbaar en klantgericht.
Geen worden voor
26 January 2026
Cees
St Pancras
Perfect, zeer goed en nog klant vriendelijker. ga zo door!!
5 January 2026
Mike
Langedijk
zeer goede service
30 December 2025
Martin
Alkmaar
Ik heb hier mijn auto gekocht. Werd keurig afgeleverd met een jaar garantie. Als er wat mis was dan werd er tijd vrijgemaakt om het probleem op te lossen. Ook de communicatie is goed. Ik zou hier zeker mijn volgende auto kopen.
25 December 2025
Nico
Assendelft
Ik ben al sinds 1989 klant van het bedrijf en heb sindsdien al mijn auto’s daar gekocht. Ik ben altijd zeer goed geholpen en dat voor een goede prijs. Het zijn allemaal zeer vriendelijke mensen en nooit te beroerd je te helpen. De kwaliteit van de dienstverlening begint al bij de receptioniste die je vriendelijk en adequaat helpt.
8 December 2025
Cees
Alkmaar
Wij vertrouwen al jaren op Dave Kuys, die ons nog nooit in de steek heeft gelaten. Een eerlijke garage die door een familie wordt gerund en je behandelt alsof je bij die familie hoort.
5 December 2025
Diane
Zandvoort
Ik heb prima ervaringen. Ik stond laatst met pech en binnen een half uur kreeg ik hulp van de garage. Verder wordt de auto daar uitstekend onderhouden. Ik voel me veilig daar
5 December 2025
irene
oudorp nh
Er wordt goed geluisterd naar de vragen en gevraagde uit te voeren acties. Daardoor blijven er weinig vragen na afloop. Kortom zeer tevreden en betrouwbaar.
1 December 2025
loek
28 November 2025
Raoul Petersen pinas
Sint pancras
Garage Dave Kuys doet alles voor de klant wat wat in hun vermogen ligt. Ik voel mij heel prettig geholpen!
26 November 2025
René
Amsterdam
Vriendelijke mensen , goed geholpen
26 November 2025
Meisam
Alkmaar
We zijn al jaren klant en tevreden. Professionele diensten en beleefde medewerkers. Leuk Alkmaars familie bedrijf van vader met twee zonen. Personeel is ook beleefd.
20 November 2025
Vincent
Alkmaar
Zeer vriendelijk personeel, en de onderhoudsbeurt was binnen 2 uur uitgevoerd. Factuur viel ook mee. Ik kom hier zeker weer terug
20 November 2025
Jeffry
Hollak
deskundig en grote kennis van zaken
19 November 2025
J.Huisman
Bergen n.h.
Super aardige receptioniste en vakmensen. Ben heel blij met ze.
17 November 2025
Lita
15 November 2025
Willem Staphorsius
Alkmaar
Ik ben al jaren klant en er wordt altijd gebeld bij onverwachte situaties. Er is goed overleg en je betaald voor mijn gevoel nooit teveel. Het autoplan werkt ook prima qua sparen en qua hulp
13 November 2025
Nellie
Alkmaar
Mooie auto gekocht een hele fijne service
12 November 2025
Ilona
Jansen
Komen afspraken na.
11 November 2025
Elly
Alkmaar
Top en snelle service, altijd correct.
10 November 2025
Shaktie
Alkmaar
Altijd vriendelijk contact en vakkundig personeel snelle afhandeling
6 November 2025
Rick
Alkmaar
Al vele jaren klant en altijd uitstekend geholpen
4 November 2025
Jan
ALKMAAR
Very good I will be coming back in the future thank you
3 November 2025
Justin
Alkmaar
ik kom al zolang ik in Alkmaar woon bij garage Kuys. Garage Dave Kuys is een betrouwbare en vakkundige garage waar klantvriendelijkheid echt vooropstaat. Dave en Nico nemen de tijd om goed uit te leggen wat er aan de hand is en denken mee over de beste oplossing, zonder onnodige kosten. Het werk wordt netjes en zorgvuldig uitgevoerd, en je merkt dat ze trots zijn op hun vak. Een prettig adres waar je met een gerust gevoel je auto achterlaat.
1 November 2025
Pieter Ten Holt
Alkmaar
Geweldige service en zeer betaalbare prijzen.
30 October 2025
Frans