Laden reviews...
128 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbaar vakwerk. Het team wordt geroemd om eerlijke prijzen en open communicatie. De ervaringen geven een vlot en professioneel beeld. Al met al wordt de garage beschouwd als betrouwbaar en klantgericht.
prima!!!
23 March 2026
Gerard
Alkmaar
We komen al jaren bij deze garage. Goede vakmensen. En eerlijke prijzen.
23 March 2026
Tonneke
Alkmaar
Ik was al even niet bij garage geweest. Maar stond zelfs nog in bestand. Kon snel een afspraak inplannen. Iedereen daar is in mijn ogen top. Aardig maar niet te. Luisteren goed en geven advies/tips
26 February 2026
mieke
alkmaar
Heldere afspraken en netjes geholpen of je nu voor een service beurt komt of met een vraag of probleem.
23 February 2026
Marcel
Obdam
17 February 2026
Piet Peperkamp
Alkmaar
Heel goed bedrijf, professioneel en vriendelijk personeel. Een redelijke prijs.
16 February 2026
Robert Baghdasaryan
Heerhugowaard
Bij deze garage kom ik graag, geven goed advies, vragen of (dure) zaken moeten gebeuren, komen afspraken na. Heel logisch dat ze het altijd druk hebben.
14 February 2026
Prima geholpen!! Al jaren
6 February 2026
Patrick
Alkmaar
Eerlijk, direct en professioneel. Afspraak is afspraak. Heel fijn.
4 February 2026
Rogier
Alkmaar
Vriendelijke receptie en goede service
3 February 2026
Cor
Alkmaar
Vriendelijke mensen en goed geholpen
2 February 2026
Meisam
Alkmaar
Vriendelijke prettige sfeer en service
31 January 2026
Ineke
Alkmaar
ook de receptioniste is vriendelijk en behulpzaam
28 January 2026
Nel Walter-Kersbergen
Alkmaar
Al meer dan 25 jaar klant hier en mijn ervaring is dat ze altijd met je mee denken om het beste voor je auto te realiseren en daarnaast ook altijd kijken naar een goede prijs. Goede garage en vriendelijke medewerkers en monteurs. Leuk om te zien dat het een hecht familiebedrijf is.
28 January 2026
Kitty Vries
Geen worden voor
26 January 2026
Cees
St Pancras
Perfect, zeer goed en nog klant vriendelijker. ga zo door!!
5 January 2026
Mike
Langedijk
zeer goede service
30 December 2025
Martin
Alkmaar
Ik heb hier mijn auto gekocht. Werd keurig afgeleverd met een jaar garantie. Als er wat mis was dan werd er tijd vrijgemaakt om het probleem op te lossen. Ook de communicatie is goed. Ik zou hier zeker mijn volgende auto kopen.
25 December 2025
Nico
Assendelft
Ik ben al sinds 1989 klant van het bedrijf en heb sindsdien al mijn auto’s daar gekocht. Ik ben altijd zeer goed geholpen en dat voor een goede prijs. Het zijn allemaal zeer vriendelijke mensen en nooit te beroerd je te helpen. De kwaliteit van de dienstverlening begint al bij de receptioniste die je vriendelijk en adequaat helpt.
8 December 2025
Cees
Alkmaar
Wij vertrouwen al jaren op Dave Kuys, die ons nog nooit in de steek heeft gelaten. Een eerlijke garage die door een familie wordt gerund en je behandelt alsof je bij die familie hoort.
5 December 2025
Diane
Zandvoort
Ik heb prima ervaringen. Ik stond laatst met pech en binnen een half uur kreeg ik hulp van de garage. Verder wordt de auto daar uitstekend onderhouden. Ik voel me veilig daar
5 December 2025
irene
oudorp nh
Er wordt goed geluisterd naar de vragen en gevraagde uit te voeren acties. Daardoor blijven er weinig vragen na afloop. Kortom zeer tevreden en betrouwbaar.
1 December 2025
loek
28 November 2025
Raoul Petersen pinas
Sint pancras
Garage Dave Kuys doet alles voor de klant wat wat in hun vermogen ligt. Ik voel mij heel prettig geholpen!
26 November 2025
René