Terwijl ze t druk hadden kon ik toch tussendoor. Perfecte leenfietsen

Eerlijk en vriendelijk

Zoals altijd erg blij. Geen onnodige kosten..altijd eerlijk.. vriendelijk en nemen de tijd voor uitleg. Ik blijf terug komen!

Top Service!

Gewoon goed!

Betrouwbaar

Dit garage bedrijf komt bij mij eerlijk en betrouwbaar over. Een duidelijke uitleg over de reparaties en een gespecifieerde rekening. En misschien een futiliteit maar ze plakken, niet ongevraagd, een bedrijfssticker onder de kentekenplaat.

Ze denken mee!

Garage Dave Kuijs trekt niet het vel over je oren, zijn vakkundig en denken mee. Zelfs als een andere auto niet bij Kuijs gekocht gaat worden, houden we deze wel bij hen in onderhoud.

Prima services

Je wordt er correct geholpen, goede prijs kwaliteits verhouding.

Zeer goed! No nonsense.

Word altijd, ook als bus(je) chauffeur, goed, snel en erg vriendelijk geholpen. Moest even wennen aan de "Dave Kuys ruilfiets" zonder motortje, maar dat zegt alles over mijn verwende ebike benen! Hulde!

uitstekend

je hoeft maar een kik te geven en ze staan altijd voor je klaar

Betrouwbaar en vriendelijk

Al jaren kom ik bij deze garage en naar volle tevredenheid. Omschrijven wat ik er van vind? Ga er heen en ervaar, dit is de beste raad die ik kan geven.

altijd netjes en goed

je voelt je welkom en ze nemen alle vragen en mankementen aan de auto serieus

Correcte afspraak en behandeling.

Zoals in voorgaande jaren verloopt het contact uitstekend.

fantastisch bedrijf, gezellige medewerkers en vakmensen

fantastisch bedrijf, gezellige medewerkers en vakmensen

Snelle en correcte servicebeurt en apk

Makkelijk om een afspraak te maken, vriendelijk geholpen en netjes en op tijd gebeld dat de auto weer klaarstond. Redelijke prijs ook

Goed en een fijn gevoel, dat er met mij wordt mee gedacht.

Betrouwbaar en eerlijk

Ze staan altijd wel klaar ongeacht dat ze druk hebben.

Klasse!

Zoals altijd weer geholpen. Goede service en medewerkers.

Auto was voor ondehoudsbeurt en apk, alles naar wens geregeld en uitgevoerd.

Ik kan erop vertrouwen

Er wordt kritisch gekend naar wat nodig is dus geen onnodige vervangingen of kosten.

Top, zoals altijd

Fijne garage met fijne mensen

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en goede kwaliteit!

Vriendelijk geholpen en goede service

Na een paar keer om een mooie SL gelopen te hebben besloten een proefrit te maken. We zijn snel tot een overeenkomst gekomen. Na twee weken zoals afgesproken de aflevering. Goede uitleg. Nu trotse eigenaar van een SL. Ook de paar kleine puntjes keurig zonder discussie opgelost Tot nu toe zeer tevreden.

Top service , maar ….

Top service, snel geholpen met nieuwe waterpomp. Alleen slecht gemonteerd, slang koelvloeistof losgeschoten na een week. Niet goed gemonteerd . Grote pech en extra kosten voor mij..

Vriendelijke top kwaliteit garage

Al 40 jaar klant en nog nooit teleurgesteld