Prima bedrijf met kundige vaklui

Geweldige service en zeer betaalbare prijzen.

Geeeldige service!

Hele aardige mensen, goede service, vakkundig advies en reparaties.

Tevreden

Altijd goed

Betrouwbaar en eerlijk

Resultaat gericht en snel geholpen

Altijd vriendelijk, bespreken wat ze gaan doen en je krijgt een globaal overzicht van wat het gaat kosten en wanneer ze het repareren

Heel persoonlijk en prijsvriendelijk

Ondanks dat ik de auto te laat bracht, ben ik prima geholpen. Klasse

Zeer prettige garage

Zeer tevreden over Dave Kuys. Servicegericht en korte lijnen waardoor je goed inzicht hebt over de werkzaamheden die moeten en gebeuren of zijn uitgevoerd. Denken goed met je mee over welke wensen je zelf aan je auto stelt.

Vlotte afhandeling bij kleine problemen.

Ik heb altijd goede ervaringen gehad in de tijd dat ik voor Willemse&deKoning reed. Goede snelle service bij kleine zaken. Ook ervaring met nu mijn eigen auto, vlot geholpen met een leeglopende band. Vooral op deze weg doorgaan.

Goede service en weten waar je aan toe bent.

Een goede garage met ervaren monteurs. Gebruiken alleen A kwaliteit spullen. Als er reparaties moeten worden uitgevoerd, waar kosten mee zijn gemoeid, krijg je altijd eerst een belletje. En een duidelijke gespecificeerde factuur, zodat je altijd weet wat er is gedaan. Wel ruim van te voren een afspraak maken voor b.v. APK.

Top service

Al jaren klant bij Garage (familie) Kuys met door de jaren heen verschillende auto’s. Hulpvaardig, kundig en eerlijk. En heel belangrijk: ze denken ook aan mijn portemonnee en dat is zeldzaam in deze branche. Ik waardeer dat enorm!

Super service

al jaren klant, super vriendelijk, staan altijd klaar, deskundig, heel tevreden.

Hele fijne garage

Fijne garage, prettige medewerkers en staan altijd voor je klaar

Betrouwbaar en attent

Betrouwbaar en attent

Fantastische garage

Ze zijn heel vriendelijk en kundig! Mooie, betrouwbare auto's. Geweldige service! In 2020 mijn 1ste Mercedes een GLA hier gekocht. Geweldige auto en serviceabonnement super. Na 4 jaar helaas iemand door rood en tegen mijn Mercedes gereden. Gelukkig, want volgens politie had ik het anders niet overleefd. Andere Mercedes een GLC coupé bij ze gekocht. Rijdt fantastisch. En, ze hebben altijd tijd als ik langskom met een vraag of banden oppompen. Super dankjulliewel!

Uitstekende ervaring. De auto/ velgen na reparatie even afspuiten/ schoonmaken en ontdoen van vuil-vetsporen als gevolg van reparaties zou de ervaring helemaal top maken.

altijd de beste service

Altijd aardig en proffesioneel. denken altijd met je mee. Goede prijs-kwaliteit. Harde werkers. ook aan de balie.

Ik vind het een geweldig goed bedrijf en wordt altijd heel goed geholpen

Alles volgens afspraak.

Flexibel en volgens afspraak

Zie boven

Zeer snel en vriendelijk geholpen!

Zeer snel en vriendelijk geholpen.

Losse eindjes blijven losse eindjes

Prettige garage met vriendelijke mensen. Door drukte ɓlijven afspraken in de lucht hangen. Ik beveel deze garage niet aan omdat het dan drukker wordt :)

Heel goed, snel en betaalbaar!

Ik ben heel blij met dit bedrijf

Tot nu toe goed

Goed geholpen nemen echt de tijd. Prima

In een woord TOP

Altijd bereid om je even te helpen!

Grote beurt, goed en niet te duur

Sinds mijn verhuizing naar Alkmaar nu voor het eerst bij deze garage, grote beurt gepland en werd keurig gebeld voor geconstateerd meerwerk om het te overleggen en het totaalbedrag werd vooraf genoemd. Viel mij overigens mee.

Zijperstraat 22

1823CX Alkmaar