Prima garage voor service en onderhoud aan mijn auto. Vriendelijke en deskundige medewerkers

Sinds enige tijd laat ik onderhoud, tot volle tevredenheid, aan mijn auto('s) uitvoeren bij garage Dave Kuys. Voordat een evt reparatie wordt uitgevoerd is er goed overleg over noodzaak en financiële consequenties. Wat ik als geïnteresseerde autoliefhebber erg waardeer is dat ik goede uitleg en toelichting krijg over mankementen. Zowel de heren Kuys alsmede de andere monteurs / medewerkers ' kennen' mijn auto. Prima.

Zeer goed bedrijf!

Ik heb al vele autogarage bezocht maar sinds ik bij Dave mijn auto’s in onderhoud heb ben ik niet meer weggegaan. Altijd goede hulp, geen rare verassingen. Wordt goed meegedacht en voel me gewaardeerd als klant.

geweldig

altijd netjes geholpen ,goed personeel ,vakkundige monteurs

Vriendelijk menselijke service

Iedereen denkt mee aan een oplossing, zodat de reparatie goed en betaalbaar wordt gedaan. Ook in de planning wordt meegedacht. Uitleg doet wonderen.

Staan altijd voor je klaar

Zijn altijd vriendelijk en proberen je te helpen

Altijd goede service

20 jaar bij deze garage, altijd beste service.

Al jaren een prima garage!

Goede service met prima personeel.

Vriendelijke professionele garage

De medewerkers van de garage zijn vriendelijk, vakkundig en denken altijd met de klant mee. We komen er al jaren naar volle tevredenheid.

Kleine beurt is tot nu toe goed bevallen

Leuke mensen goede service tot heden geen slechte ervaring.

Duidelijk

Zeker duidelijk zijn ze daar. Ga zo door.

Gewoon een goed bedrijf, met goede service

Een beetje meer aandacht bij het inleveren van de auto voor reparatie

Gewoon goede service

Ik kom al enkele jaren bij Garage Dave Kuys en de service is elke keer weer goed. Ze zijn duidelijk en luisteren goed naar mijn wensen. Deze garage straalt betrouwbaarheid uit en dat zijn ze ook. Ik kom er graag. Telefonisch zijn ze ook goed te bereiken.

Altijd goed

Fijne mensen en goede service

Op zich zeer tevreden!

Ik kwam voor APK. Dat er dan meteen een kleine beurt gedaan werd, had ik graag van tevoren willen weten. Verder zeer tevreden! Werd steeds keurig te woord gestaan ook.

Lekker band, kon direct terecht en 30min later gefixed

Top garage

Heel goed geholpen, hele vriendelijke mensen

Voor een garantie geval bij hun terecht gekomen, na bij een andere garage onder de noemer geen tijd ( lees geen zin in een garantie klus) te zijn weggegaan. Ook bij Kuys wat het druk maar toch snel geholpen. Absoluut een aanrader!

Erg behulpzaam en eerlijk

Trekken niet her vel over de oren en altijd op zoek naar een passende (goedkope) oplossing.

Vriendelijke en goede service

Beter ga je het in Alkmaar e.o. niet vinden

Zeer tevreden over de garage Dave Kuys. Betalen moet je overal , maar bij Dave Kuys heb ik nooit het gevoel dat ik te veel betaal. Communicatie is altijd eerlijk en open. Kortom Service waar de klant centraal staat

Klaar terwijl je wacht.

Goede en snelle service en geweldig advies. Hartelijk en betrouwbaar. De jarenlange ervaring is merkbaar.

Correct, klantvriendelijk en bekwaaam

Zijn net mensen

Altijd goed geholpen

De met voorsprong beste garage van West Europa

De monteurs zijn top en de receptioniste ook !!!!!

Fijn Garagebedrijf

Werkzaamheden zijn simpel via de website te boeken. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en zijn altijd bereid om uitleg en eventuele adviezen te geven. En wat opvalt...de rekening valt heel vaak mee. Kortom, Top garage!

Goede service. Fijne mensen. Goede hulp. Auto is netjes onderhouden.

Zijperstraat 22

1823CX Alkmaar