Laden reviews...
127 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbaar vakwerk. Het team wordt geroemd om eerlijke prijzen en open communicatie. De ervaringen geven een vlot en professioneel beeld. Al met al wordt de garage beschouwd als betrouwbaar en klantgericht.
Na 2 jaar weer terug bij familie Kuys, wert nu weer waarom! Had een offerte gevraagd voor een grote beurt, apk, airco service en vervangen v snaar. Werd netjes gebeld dat de vsnaar en airco nog niet nodig waren en de bougies waren nog prima dus vervangen was niet nodig. Dat is hoe ik het graag hoor en zie...meedenken en niet uitmelken. Bedankt weer toppers!!! Tot de volgende.
3 July 2026
Bart Bloemsma
Koedijk
Hier kom ik al jaren en word altijd goed, snel en vakkundig geholpen. Fijn dat ze ook altijd reëel zijn in wat er echt nodig is en met je meedenken.
3 July 2026
Martijn
Alkmaar
Een garage waar ik goede ervaringen heb opgedaan. Men luistert, levert uitstekend werk en je voelt je op je gemak en voelt zeker vertrouwd.
27 June 2026
Jaap
Alkmaar
Voor het eerst bij deze garage. Beurt volgens afspraak verlopen. Wel vreemd dat de bougies niet vervangen zijn. Dat moet bij 150 KKM, de kilometerstand was 147.500. Had een belletje moeten zijn om te vragen deze te vervangen in plaats van zeggen bij het ophalen.
26 June 2026
Bart
Alkmaar
was gewoon goed; keurig leen-auto gehad Top
25 June 2026
Frans Van Der Meij
Noordwijk(ZH)
21 June 2026
P Baltus
Alkmaar
Als langdurige vast klant van garage kuis ben ik altijd tevreden met de service. Snel een afspraak gepland, eerlijk en betrouwbaar advies, vriendelijk en klantgericht en zelf voor het verwisselen van een lampje wordt meteen tijd gemaakt als ik langskom zonder afspraak.
19 June 2026
Dorothea
Alkmaar
Betrouwbaar, goede diagnose,denken met je mee en nog betaalbaar. Fijne mensen. Ga zo door!
17 June 2026
Rob
Alkmaar
Makkelijker kan ik het niet omschrijven. Eerlijk. Volledig vertrouwen. Er worden geen reparaties "verzonnen". Dat wat nodig is wordt gedaan en wat niet nodig is dus niet.
Rob
Alkmaar
Mooie auto gekocht. Fijne service. Professioneel en vriendelijk personeel Krijgen van mij een 10
Marcel Altenberg
Alkmaar
Uitmuntend geholpen en een zeer goed service!!!
E
Alkmaar
Ik heb mijn Mercedes nu enkele jaren bij Dave Kuys in onderhoud. Levert goed vakwerk en advies. Ben erg tevreden.
13 June 2026
Jouke
Den Helder
Kreeg ook nog goed advies van uw medewerker.
12 June 2026
Jaacq
Alkmaar
De zorg voor mijn auto staat voorop. Erg gastvrij als je wacht op afhandelen van het onderhoud.
10 June 2026
Jannine
Bergen nh
Altijd klantgericht
7 June 2026
Ton
Alkmaar
Altijd snel en vakkundig geholpen en een zeer vriendelijke en behulpzame secretaresse. Hulde voor deze mensen!
5 June 2026
Romaike
Alkmaar
Wanneer ik iets aan mijn auto heb wordt ik altijd snel en vriendelijk geholpen door een zeer professioneel team. Het is een fijn familiebedrijf
30 May 2026
Sanna Taoufik
Alkmaar
Wordt prima geholpen, zeer klantvriendelijk
29 May 2026
Nienke Bleeker
Alkmaar
Ik ben fijn en snel geholpen. En dat ook allemaal voor een nette prijs.
21 May 2026
Maan
Alkmaar
It takes time to find a good garage that you can trust with your car, especially when you have to travel long distances with your kids. Well I found one, at Dave Kuys garage it has it all, reliability, trustworthy and great quality price job. The treat you recieve from reception to mechanics is outstanding. I'm very happy with them.
Christian Guzman
Alkmaar
Een goede garage waar ik niets op aan te merken heb. Ze doen wat de auto nodig heeft en geen onnodige andere zaken.
Mark
Alkmaar
Er is veel ervaring en er wordt gedaan wat nodig is
Klaas
Vakmanschap en vriendelijkheid
16 May 2026
Mohammad Abdullah Latif
Top service
8 May 2026
Peter
Dirkshorn
Ik kom inmiddels al ruim 10 jaar bij deze garage en ben nog nooit teleurgesteld. Je wordt hier altijd vriendelijk en respectvol geholpen, zonder poespas of onverwachte verrassingen. Ze nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en denken echt met je mee. De kwaliteit van het werk is altijd goed geweest en ik heb het gevoel dat mijn auto hier in betrouwbare handen is. Fijn om na zoveel jaren nog steeds met vertrouwen terug te kunnen komen.
7 May 2026
Andre De Haas