altijd na volle tevredenheid wordt geholpen
Wij daar een auto hebben gekoct,klantvriendelijk,zeer goede service,snelle afhandeling
Verschillende autobedrijven geprobeerd in regio maar deze is positief onderscheidend. Ik ga nooit meer ergens anders heen. Met groeten,
zij naar de klant zo geweldig goed zijn, beter kunnen wij als klant niet wensen.
Het een heel,goed garage is,aardige mensen er werken en je wordt goed behandelt.
In een woord een deskundig en zeer klantvriendelijk bedrijf.
Men nog maar zelden een bedrijf tegenkomt met deze superservice,( ZOEKT EN GIJ ZULT NIET VINDEN )
goede service en kwaliteit
Ik heb al diverse malen een jonge, gebruikte auto gekocht van Autobedrijf Kusters.Iedere keer weer een fijne, betrouwbare auto in mijn bezit gekregen! Chapeau!
Dorpsgevoel, maakt deel uit van de samenleving, sponsort veel verenigingen.
ze afspraken nakomen
Dit bedrijf maakt op mij een zeer vriendelijke en betrouwbare indruk. Vanaf het eerste moment een goede klik, waardoor ik met een prettig gevoel voor een auto kon kiezen. Mocht er onverhoopt iets met de auto zijn, dan weet ik dat zij zonder enige twijfel zullen kijken naar hoe dit op te lossen. Autobedrijf Kusters is niet gladjes, maar gewoon! Dat is wat de klant wil.
PERFECTE SERVICE EN VRIENDELIJKHEID,
Een bedrijf waar je je direct thuis voelt.
Netjes vriendelijk gewoon en het voelt prettig.
In een woord: chapeau. Zal dat ook kenbaar maken in de regio Venlo-Tegelen.
Mijn eerste ervaring is me prima bevallen.