dit zijn hardwerkende mensen die zich ten dienste stellen van hun klanten. goede prijsafspraken, altijd een leenauto, alles is schoon en netjes. gaan met de jaargetijden mee, apk oproep, ophaalservice, mooi inrichting
zeer goed en vertrouwd en erg klantvrindelijk
ongekende service ,prijs,leverd alleen vakwerk af ,je kunt ten allertijden langs komen,weet waar ze het over hebben en dat alles voor een goede prijs
hele goede service klantvriendelijk
De service erg goed is, wat er ook is en hoe laat je ook belt. je kunt er altijd terrecht
Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid top is.
de service altijd goed is,en je word vlug en vakkundig geholpen.
100% tevreden, goede service
de persoonlijke begleiding en service mij enorm aanspreekt.
naar tevredenheid nieuwe auto gekocht
Na aankoop van een gebruikte citroen berlingo de koppelingskabel kapot na een week kapot. De door andere gebruikte boutjes om daar de bekleding bij het pedaal omhoog te houden, (dat kon je alleen zien als je met je hoofd op de vloermat ging liggen), werden zonder pardon vervangen door de juiste clips. Ben zelf bijna 15 jaar vrachtauto monteur en als je dit dan ziet, (ja ik mocht in de werkplaats 'meehelpen en de looplamp vasthouden', dan zeg ik, KLASSE!!!!!
ik goede ervaringen heb met het bedrijf.
Autobedrijf Kusters bijzonder goede service biedt, ook op occasions waarvan de garantie inmiddels is verstreken. Zeer vriendelijke behandeling en als het even kan een heel snelle termijn waarop je auto gerapareerd kan worden. Voor mij is dit het autobedrijf waar je zijn moet!
dit autobedrijf service, kennis en vriendelijkheid combineren met dorpse gezelligheid. Altijd tijd voor een praatje en heb je wensen voor een mogelijke nieuwe aanwinst, dan zal altijd persoonlijk en objectief, maar ook onafhankelijk advies worden gegeven, waarbij de klant hoog in het vaandel staat!
Alles is prima verzorgd
ik altijd correct behandeld word en altijd met een tevreden gevoel het bedrijf verlaat