Goede service en kennis van zaken.
Prettig, klantvriendelijk, pro-actief.
enthousiaste ondernemer en de monteurs zijn vakmannen
Zoals altijd snelle afhandeling - correcte uitvoering en prettige omgang.
Het autobedrijf komt voor mij gemoedelijk, en vertrouwelijk over, dit in verband met de aanschaf van een gebruikte auto. duidelijke uitleg en weet waar ze over praten.
Top bedrijf. Goede service voor en goede prijs.
Perfecte service. Zeer vriendelijk.
GOED,CORRECT EN VRIENDELIJK BEHANDELD.
Uitstekende service en klantvriendelijkheid.
Goeie klantvriendelijke en snelle service.
Veel contact met Harry
Als je telefonisch afspraak wil maken dan weten ze bij jou naam vermelding al welke auto ebij je hoort. Zeer klant vriendelijk.
Goede service. Tijd voor de klant
Top! Uitlaat kapot en moest vervangen worden. Onderdeel was op voorraad en auto was binnen het uur gemaakt
Uitstekend!
Altijd goede service, klantgericht. Er word enorm met je meegedacht. Prijs kwaliteit is optimaal. Voor mij geen andere garage meer.
Thorbeckestraat 117
7141 TZ Groenlo