Klantvriendelijk bedrijf
Prettig, accuraat , betrouwbaar!
Zoals in het verleden zeer goede ervaring, nu voor een beurt en het overleg over een inruilauto.
Uitstekend. Een fijn bedrijf met eerlijk, hartelijk en kundig personeel.
Je word goed geholpen,
Tot op heden zeer positief, meedenkend en goed in overleg mocht het onverwachte reparaties betreffen. Gewoon goed, zoals het hoort te zijn. Wat mij betreft een aanrader!
Erg goede klantvriendelijke service. Wordt altijd snel geholpen.
Deskundig en behulpzaam.
Al 13 jaar klant bij auto Kolkman , goede service en vriendelijk personeel !!! Dus goede ervaringen en daarom trouwe klant ......
Altijd welkom. Vrolijke mensen. Vind ik heel erg belangrijk. Ga zo door Victor !
Sinds de aanschaf van een nieuwe auto in april 2016, zijn we klant bij Kolkman, tot nu toe zijn we erg tevreden.
Prettig snel contact met de verkoper. We werden vlot en naar wens geholpen.
Prettig bedrijf met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze hebben een keer iets over het hoofd gezien vandaar dat bij deskundigheid een 6 staat. Een foutje. Kan gebeuren.
Thorbeckestraat 117
7141 TZ Groenlo