Enorm geholpen met de aanschaf van een gebruikte auto, zowel technisch als financieel.
Prettige sfeer. Geheel vrijblijvende informatie verkregen wat uiteindelijk leidde tot koop van een occassion. Ook weten we inmiddels dat de service prima is!!!
We hebben via Autobedrijf Victor Rensen een auto gekocht. De auto was helemaal nagekeken en er waren nieuwe banden opgelegd, hij zag er fantastisch uit en rijdt heerlijk. Verder een heel fijne service, we werden zelfs opgehaald van de trein!
Goede, deskundige en betrouwbare service, en prettig contact!
Goede afspraken over wat er allemaal gebeurd en over de prijs.
Fijn bedrijf. Goede service. Alles wordt in overleg gedaan. Goed personeel.
Prima!
Technisch goed bedrijf, vriendelijk personeel en de factuur is goed.
Afspraak is afspraak , perfect.
Klantvriendelijk. goede service. Deskundig personeel. En de koffie staat klaar
twee auto\'s ingeruild voor 1 jongere auto. Afspraken gemaakt welke goed en tijdig zijn nagekomen. prima contact gehad.
Zeer correct geholpen altijd.
Altijd een leuk team. Roy de held, Harry de deskundige en Victor de chief!
Altijd zeer prettig en vakkundig geholpen.
men wordt prettig, deskundig en vlot geholpen.
Zeer snel en accuraat gehandeld bij pech onderweg gisteren. Er kwam een service auto met aanhanger en daarop een vervangende auto. Wij konden onze reis vervolgen. We waren uit de brand.
Thorbeckestraat 117
7141 TZ Groenlo