Top zoals altijd bij HABO

top service/prijs/kwaliteitsverhouding

goede en prettige behandeling, eerlijk

Heb een Kia Niro gebruik bij u gekocht. Mooie complete auto, maar toch nog niet helemaal naar mijn zin. Prima geregeld, alleen vond ik de velg reparatie wel erg duur, maar heb het toch gedaan. Heb te weinig gekregen voor mijn inruil auto, maar dat vindt iedereen natuurlijk. Soms duurt het even voordat de telefoon wordt opgenomen. Ben over het algemeen zeer tevreden.

uitstekend

je wordt perfect op de hoogte gehouden tijdens de onderhoudsbeurt bij eventuele gebreken.

Telkens weer het gevoel dat ik veilig op weg ga na een bezoek aan habo

We komen al enkele jaren bij Habo. Ze hebben kennis van zaken.

Ik ben zeer te vreden habo

Klant vriendelijk en goede advies

Goede garage met super service en medewerkers.

Erg goede service, vriendelijke en deskundige medewerkers en klant staat centraal.

Was gewoon goed.

Heel klantvriendelijk.

top

geen problemen

Wij zijn heel netjes geholpen.

deskundig

Goed gekwalificeerd bedrijf

Een garage die ook met de klant mee denkt.

Fantastisch geholpen

Vriendelijk en correct benaderd

Prettige garage dankzij goede kwaliteit en prettige mensen.

Afspraken worden nagekomen, prettige communicatie.

Zoals altijd perfect vriendelijk en betrouwbaar

Snel contact, persoonlijke benadering, afspraak binnen afzienbare tijd, goede afspraken over wat er moet gebeuren, aanbod voor vervangend vervoer, goede prijs /kwaliteit verhouding

goed bedrijf om een auto te kopen

goed advies bij aankoop en afspraken netjes nagekomen auto goed en netjes afgeleverd

Altijd correct

Service zoals je verwacht

Snelle service.

Ik belde ad hoc met Bobine problemen. Ik kon per direct langskomen, en het euvel werd gelijk verholpen. Zo content mee!

Goede service en klantvriendelijk

Alles wordt vriendelijk en snel afgehandeld en geholpen. Goede service. Vrolijk personeel.

Uitstekend!

Leuk geholpen door jonge verkoper met kennis van zaken. Auto is goed afgeleverd.

Al tien jaar onze favoriete herstelwerkplaats.

Ingewikkelde reparatie goed uitgevoerd.

klasse

up to date behandelijng

zeer goed

zeer prettige ervaring. goed en snel geholpen

Handelsweg 8

7826TC Emmen