Heel erg tevreden

Prima service vriendelijk personeel

Prima!!!

persoonlijk, correct, kwaliteit,conform afspraak

Zeer goede ervaring

Heel goede service word altijd goed geholpen

goede service

auto keurig nagekeken, telefonisch contact gezocht toen er meer mankementen aan de auto waren en meegedacht in een oplossing. geen gedoe, heel fijn

Prima service, vriendelijk personeel.

correcte receptionist

je wordt eerst gebeld als er een onverwachte reparatie moet plaats vinden en krijgt dan ook een geschatte prijs indicatie

Zoals altijd: Weer TOP

Zijn al jaren klant bij HABO met twee auto's. Nooit problemen gehad. Bedrijf denkt mee. Staan altijd voor je klaar.

Correct, zoals altijd.

Zijn al jaren klant bij HABO. Nooit problemen gehad. Bedrijf denkt mee.

Autobedrijf HABO is een eel goede garage, waar goed wordt meegedacht!

Het maken van de afspraak, de behandeling en afhandeling van het onderhoud, is perfect verlopen1

Kan niet beter

Zoals altijd zeer betrouwbaar

service

Altijd vriendelijk, behulpzaam, vakkundig, snel en duidelijk.

Perfect.

Het was alleen APK en goedgekeurd.

Top service

Staan altijd voor je klaar.

Klantvriendelijk en super service

wederom uitstekend

Keurig op de afgesproken tijd de zomerbanden weer supersnel gemonteerd.

Betrouwbaar, transparant, meedenkend, hoog serviceniveau

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is HABO. Waarbij HABO veel verder gaan qua service dan je normaliter mag verwachten. Bij vervelende momenten zoals autopech tijdens vakantie denkt HABO mee en zorgt voor een oplossing. Op zoek naar een andere auto? HABO kent de klant en vindt daar een passende auto bij. Het team van HABO is deskundig en prettig in de omgang!

Vakkundig en goed

Waar je ook voor komt, APK, klein onderhoud, altijd vakkundig, vriendelijk en goed advies.

De aflevering van de auto verliep erg snel, prettig en correct! Bij het ophalen van de auto, was alles al geregeld en konden we zo via de tom tom naar huis deze was al voor geprogrammeerd. Wat een leuk service!!

Is oke

Correcte afhandeligen

Snelle service en duidelijke communicatie

M'n auto sinds kort in onderhoud bij Habo. Bevalt me tot op heden erg goed. Als ik bel is het net of ik herkent wordt en ze weten wie je bent. Daar houd ik van. Lekker normaal en klantvriendelijk.

Tevreden

Goede service en auto rijd weer als een zonnetje!

Keurig en corect geholpen fijne leenauto gehadc

Hoewel het herstel van een auto altijd duur is, belt HABO eerst op om te overleggen wat er gedaan MOET worden en wat er mogelijk nog extra gedaan zou kunnen worden. Het personeel is vriendelijk en kundig, APK's en reparaties zijn vlot maar vakkundig. Top!!

Fantastisch vakgarage

In 1 woord toppers