Klantvriendelijk

Vanmiddag weer top geholpen .

Vriendelijk

Goed geholpen en heel klantvriendelijk

Ben voor een auto met trek haak gegaan en heb er een gekocht ,Had een andere op het oog maar Deze mag er ook zijn een Kia

Uitstekende Service

Zeer tevreden ! Professionals, verstand van ( auto ) zaken .

Prima!

Betrouwbaar en no nonsens

Keurig bedrijf met deskundig personeel. Eerlijke en betrouwbare informatie.

vriendelijk

Goed geholpen

Zeer goede service en kwaliteit, topteam

Ik zou iedereen in de regio aanraden om hier hun auto in onderhoud te doen

Aangename ambiance met no nonsens sfeer

Een fijne ervaring met verkoper Erik-Jan. Aanvankelijk niet overgegaan op koop. Hier later van terug gekomen. Telefonisch tot overeenstemming gekomen. Dit was geen probleem. In alle hartelijkheid ontvangen en verder geholpen.

Een goede niche garage

Je vriendelijk ontvangen zeer goede service

Klantgericht, geduldig, vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam

Snelle service, duidelijk, klantgericht

I.v.m een accuprobleem gebeld koon dezelfde dag terecht. Accu is doorgemeten.goed advies gekregen. Accu is direct vervangen. Uurtje werk

Snelle afhandeling van een dure storing

Snelle storingsanalyse Meedenkend en daardoor een kostenbesparende reparatie. En voor de afgesproken tijd al geïnformeerd dat de reparatie gereed was.

Super goed

Heel goed tevreden over de goede service kan niet beter

Fantastische bedrijf

Ik kom er al 29 jaar

Super service en heel vriendelijk

Ik heb hier gisteren mijn auto gekocht. Dit heb ik gedaan doordat mijn vorige minder werd. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en het gevoel bij de garage was ook uitermate goed. Ik zeker mijn volgende auto er ook weer kopen.

Goede service en uitleg

Geweldig bedrijf goede service en niet duur

Je wordt vriendelijk tewoord gestaan en het personeel is kundig en ervaren en denken met je mee zodat je weer snel de weg op kan met een veilige auto.

vakkundig en accuraat

Zeer klantvriendelijk, goede service

Goede service, grote klantvriendelijkheid.

een tevreden klant

eerlijk en betrouwbaar bedrijf(voor aankoop en onderhoud).

Prima!

Altijd dik in orde

Makkelijk en snel een afspraak kunnen maken voor een apk. Bij afleveren sleutel snel en netjes geholpen. Bij auto ophalen idem, alles netjes afgehandeld en goed gekeurd. Ik maakte mij best zorgen om de kosten maar dat viel enorm mee. Het was nu niet echt nodig maar het enige wat ik graag bij de volgende keer zou willen is een belletje wat de uiteindelijke kosten zijn. Voor de rest keurig geholpen en alles netjes afgehandeld.

Handelsweg 8

7826TC Emmen