*prima

Super service

Goede service en goed overleg over de reparaties

Snel en goed geholpen!

Had lekke uitlaat. Kon direct komen. Zelfde dag klaar en niet duur!

Nood gevalletje

Had mijn deur slot kapot had de auto wegens omstandigheden snel nodig, kon de auto de volgende dag brengen, we plannen de auto even er tussen. Snel correct.

Ik ben prima geholpen.

De auto is prima nagekeken en alle punten van de APK zijn afgewerkt.

Vertrouwd en uitstekende service !!!

Veel gemak met online inplannen van diensten en goede voorziening omtrent tijdelijk vervoer, Top adres !!

Heel klantvriendelijk

Altijd flexibel en ruimte voor bijzonderheden .

Duidelijk, goed geregeld

Niets aan toe te voegen

Heel goede service

Gewoon geweldig,zoals altijd.

Gewoon klasse

Klantvriendelijk, goed overleg over de opdracht, overleg bij extra werkzaamheden.

Goede service volgens afspraak

Goede communicatie. Heldere afspraken. Betaalbaar

Zoals elke keer is alles weer top geregeld

Aardige, zeer klantvriendelijke medewerkers die je deskundig heloen zonder overdreven berkiipraatje

Gewoon down-to-earth benadering, zonder overdreven verkooppraatjes. Men denkt met je mee, neemt alle tijd voor je ondanks drukte. Verademing in vergelijking met de grote dealers. Top!

Goed geholpen bij kopen van een auto.

Nemen alle tijd niet opdringerig, deskundig en vertrouwd. Goed vertrouwd bedrijf. Ga zo door.

Prima eerlijke service

Goede garage

Betrouwbaar

Goede duidelijke uitleg over te verwachten kosten. Netjes afgehandeld. Mooie vervangende auto mee gekregen. Top service.

Snelle service

Snelle hulpverlening na telefonisch contact.

Snel en vakkundig geholpen

Gebeld over de bandenspanning, ik kon langs komen en werd gelijk geholpen, de band was lek

Perfecte service en klantbejegening

Zoals altijd is mijn auto deskundig gechecked, prima geholpen door de medewerkers, auto zelfs uitgezogen en gewassen afgeleverd. Top!

Zeer goede service

Je wordt snel geholpen. Goede service en duidelijk. Vriendelijk personeel. Probleem direct opgelost.

Klantvriendelijk

Goede service, gemoedelijk, vakwerk

Een goed en eerlijk bedrijf

Een bedrijf waar je niet word balazert

top

Vriendelijk en goede service,

Geweldige service

SupEr

Uitstekende service

Wagen ingeruild en op een zeer klantvriendelijke wijze door Arnold Louwes begeleid, Top!

Handelsweg 8

7826TC Emmen