Snelle en prettige servicr

Duidelijke afspraken, klantgericht, zorgvuldig en snel.

Goed zoals als altijd

wat goed is, blijft goed!!

Top service

Leuk bedrijf met aardige mensen

Altijd goed geen klachten

Goede service en vriendelijk

Perfecte service zoals altijd!

Klantvriendelijk, service goed en super netjes en kwalitstief gies werken!!!

GOED

Zag een Kia Rio staan op gaspedaal. Mail gestuurd naar jullie bedrijf. Dezelfde avond had ik al een globale aanbieding van jullie voor mijn inruilauto. Volgende dag afspraak gemaakt. Verkoper Evert-Jan en ik waren binnen 3 kwartier rond. Hij is een verkoper zonder mooie verkooppraatjes. Dat vind ik perfect. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald en goed tevreden over de afhandeling van vandaag. De hele aankoop is naar volle tevredenheid verlopen. Een kleine opmerking, ik had wel graag een hogere inriulwaarde willen hebben.

Goed werk

Je kunt er altijd terecht

Perfect geregeld allemaal met goede communicatie

Top service

Top service. Komen alle afspraken na.

Goede en nette service.

Vriendelijk en zakelijk.

Ŕrrrrrr

TOP

Alles weer Top geregeld zoals het hoort

Een eerlijk en zeer klantvriendelijk bedrijf

Ben nog niet zo lang klant,maar het voelde gelijk goed bij de eerste ontmoeting. Het is naar mijn mening een eerlijk en open bedrijf. Ben er inmiddels twee keer geweest,en naar volle tevredenheid.

ervaren en deskundig

Goede service en klantvriendelijkheid TOP!!!

Kom er al meer als 20 jaar TOP garage!!!

Prettig ervaren

Vriendelijk personeel.

altijd goed!!

Weer volledig naar wens geregeld!!

Keurig servicegericht autobedrijf

Onlangs heb ik bij dit autobedrijf een occasion gekocht. Ik ben zeer vriendelijk geholpen bij de proefrit. De onderhandeling ging eerlijk en verliep voor beide partijen tevreden. Auto is in zeer nette staat afgeleverd inclusief een setje gratis nieuwe voorbanden. Het is dat ik hoop nog jaren met veel plezier in deze auto te blijven rijden, maar anders zou ik zeker hier opnieuw een occasion kopen.

Betrouwbaar. Altijd vriendelijk en goede service

Zijn al jaren bij HABO. Altijd goed geholpen en staan voor je klaar. Betrouwbaar.

Super geregeld

Onze auto was kapot en de jongens van habo hebben deze zeer goed gemaakt. Toen wij de auto kwamen ophalen was de auto mooi schoon. Dat was een verrassing , maar een zeer fijne verrassing

Al jaren tevreden klant

Alles is goed geregeld afspraken zijn altijd open en duidelijk! Goede service en klantvriendelijkheid

Vragen worden goed beantwoord en je wordt snel geholpen!

Goede en betrouwbare service

Auto altijd bij Autobedrijf HABO in onderhoud en reparatie. Goede service en zeer klantvriendelijk bedrijf!!

uitstekende garage

Al vele jaren bij deze garage, niet altijd helemaal feilloos (wie wel?) maar uiteindelijk wel alles feilloos oplossen, een 10 dus!.

Vriendelijk, geduldig, geen ‘overredingspraat’

Eerlijke prijzen, ook voor inruil. Geen verkooppraatjes en nemen de tijd voor je.

Handelsweg 8

7826TC Emmen