Goed en deskundig

Zeer vriendelijk en deskundig. Belt altijd om in overleg reparaties op te lossen naar tevredenheid. Geeft een goed advies om zo te kunnen beslissen wat geld voor mijn auto is. Kortom :GOED EN DESKUNDIG bedrijft Groet Bert Krikken

Zeer goede service

Klanrvriendelijk

Uitstekende service

Vriendelijk en vakkundig personeel, met billijke prijzen. Auto zelfs gewassen en uitgezogen bij een grote beurt.

Ze hebben ons echt geweldig geholpen super bedrijf

We hebben pech gehad onderweg Van Groningen naar Emmen na 1800 uur Habo gebeld eerst aangegeven anwb erbij die kon niets betekenen Opnieuw contact gehad met habo toen was het inmiddels 2200 Ze zijn met auto en oplegger gekomen En leen auto er op Vervolgens konden wij met de leen auto naar huis En onze auto is mee gegaan op de auto ambulance En zaterdag konden we hem weer ophalen was hij klaar Dus echt super bedrijf en super service Wij zijn er erg tevreden over

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke medewerkers die ook meedenken met de klant

Prettig geholpen

Fijn en snel geholpen

Vlotte service, afspraken worden nagekomen, aardig personeel.

Joviaal goed luisterend en klantgericht

Joviaal goed luisterend en klantgericht 8

Goede info

Nog niks

Deskundigheid, goede service, klantvriendelijkheid

Bij Habo wordt je goed geholpen!!!

Top service

Onderhoud uirgevoerd naar volle tevredenheid en keurig vooraf gebeld over te vervangen onderdelen.

betrouwbaar en vriendelijk

altijd vriendelijke ontvangst bij de receptie, vooraf prijsopgave en telefoontje dat de auto weer klaar is

Een hele goede service

Goede ervaring klant vriendelijk

Zeer betrokken geweldige cervice

Fijne mensen, zeer betrokken.

Super service!

Topbedrijf in meedenken en oplossen

Open communicatie en echte vakmensen die weten wat ze doen. Met eerlijke tarieven. Als het niet een standaard uitdaging/reparatie is dan weten de mensen bij Habo het op een perfecte manier op te lossen. Door aanbeveling bij Habo gekomen en terecht dus!!!!

Alweer uitstekend!

Alweer uitstekend!

Dienstverlenend, vriendelijk

Altijd denken in oplossingen en vriendelijk personeel

Top garage!

Goeie service, zeer klantvriendelijk. Je kunt altijd terecht!

Auto compleet gewassen en gezogen bij beurt heb ik nog nooit meegemaakt.

Een aangename verrassing bij instappen.

TOP service.

Klantvriendelijkheid en vakmanschap ten top.

Vrije tijd word vrijgemaakt om tot dienst te zijn.

Evert-Jan je bent een topper! Ik heb je “ lastig gevallen “ op een zondag en binnen 24u hadden wij een keurige deal. Desondanks jij op maandag vrij bent was je er om ons te helpen. Daar drinken we binnenkort een biertje op… of 2… of 3…

zoals gewoonlijk vriendelijk, adequaat en vlot geholpen

Goede service na oplossen aankoop (geen goede) auto

Prima autobedrijf

Snel geholpen, zijn vriendelijk en vakkundig

Handelsweg 8

7826TC Emmen