Top bedrijf en personeel

Duidelijk, vriendelijk, komt afspraken na.

Snel en goed

Ze zijn vriendelijk en verstand van zaken zijn weer zeer tevreden

Klantvriendelijk in goede service.

Erg goed

Fijn bedrijf, klantvriendelijk en deskundig.

Snel en vakkundig geholpen.

Was weer prima voor elkaar!

Wederom dank voor de prima, zeer klantvriendelijke service!

Super garage

Erg goed geholpen kunnen de zomer op vakantie

keurig werk geleverd !

Zal HABO zeker aanbevelen als dat ter sprake komt .

Goed en snel geholpen

Afspraak was zo gemaakt en de afhandeling was snel en goed. Vriendelijk ontvangen

top

altijd vriendelijk service top en we komen altijd weer terug.

Klantvriendelijk.

Vakkundig geholpen en afspraken nagekomen.

Vriendelijk en vakkundig en lekkere koffie

Klant vriendelijk

Snel, vriendelijk en netjes. Prima wachtruimte, schoon en opgeruimd. Prettige behandeling.

Mijn ervaring met autobedrijf Habo super autogarage.

Mijn ervaring ,ik kom al jaren bij deze autobedrijf altijd zeer goed geholpen en klant vriendelijk.

Altijd goede service.

Mijn auto is weer pico bello na een brandend lampje van motormanagement. Complimenten voor de service.

geweldig

zoals altijd weer vriendelijk en deskundig geholpen.auto was zelfs van binnen en van buiten gereinigt TOP

Goede service en vriendelijk personeel!

Deskundig advies en nog echt "ouderwetse" service. Een echte aanrader!

Vriendelijk,duidelijk en vlot

prettige ervaring

vriendelijk ontvangst, open voor onderhandeling, goed de tijd genomen, mee denken met de klant, goed advies geven, keurige inruil deal gekregen, vrije keuze in het aflever pakket (niet verplicht om af te nemen) wordt niet aangedrongen het te nemen, de auto word netjes met nieuwe APK afgeleverd en schoongemaakt.

Weer goed en volgens afspraak uitgevoerd.

Grote beurt en schokbrekers vervangen. Alles keurig uitgevoerd. Auto is gratis gewassen en uit gezogen. Factuur ook nog eens lager dan van te voren ingeschat.

goede en nette service.

Zoals altijd top!

To the point. Geen flauwekul erhalen. Eerlijk, betrouwbaar en betaalbaar.

Goed ontvangen

Het ontvangst was prima en ik kon op mijn gemak een krant lezen. Daarna netjes de rekening kunnen bekijken. Daar na via de pin betalen. Prima geregeld.

heerlijk dat het zo kan, reparatie perfect uitgevoerd, auto gehaald en gebracht!

zie boven

Correct en kundig

Geen flauwekul, gewoon door zee.

Handelsweg 8

7826TC Emmen