Vriendelijke mensen, snel geregeld.

Enige min punt: Zonder toestemming kentekenplaat houder vervangen met logo HABO. Vind dat wel wat brutaal, vraag het gewoon even.

Na de eerste kennismaking met Habo is de indruk uitstekend.

Na we in twee weken twee auto's bij deze garage te hebben gekocht ( dochter en ouders ) valt de klantvriendelijk op. alles was volgens afspraak tot in detail ook gedaan. Vakundigheid van de werkplaats is ( nog ) geen oordeel over te geven daar hier nog geen gebruik van is gemaakt, maar gezien de netheid van het geheel zal dit zeker ook in orde zijn.

Top service

Goede prijs/kwaliteit verhouding en dito service!

Behulpzaam personeel met kennis van zaken

Verlenen goede service

zoals altijd goed en vertrouwd

We zijn niet anders gewend!

Al 35 jaar prima geholpen

Gezellig, professioneel, vertrouwde vakmensen, en goede garantie!!!!

betrouwbaar bedrijf

reparaties en onderhoud worden volgens afspraak nagekomen en de factuur wordt op punten met de klant doorgelopen

Ik heb geen op of aanmerkingen

Superbedrijf, alle vertrouwen in

Top service

Snel een afspraak kunnen maken, en alles in overleg top uitgevoerd

Altijd een prima service!

Ik ben al jaren vaste klant en ben altijd erg tevreden. No nonsense; gewoon goede service in begrijpelijke taal.

Proffesionele garage, zeer klantvriendelik

Zeer tevrden over deze garage, vakkundig en zeer proffesioneel personeel.

Top service!

Dit autobedrijf levert altijd kwaliteit.

snelle , vriendelijke en vakkundige dienstverlening

Habo komt op mij over als een professioneel bedrijf. Er heerst een vriendelijke sfeer. Ik werd direct geholpen op het afgesproken tijdstip. Ik ben erg tevreden.

Goede en snelle service

Grote beurt + reparatie

Na grote beurt in showroom staat afgeleverd. Door een bekend probleem, een lekkende waterpomp, bjjna de vakantie af moeten zeggen maar door de planning om te gooien helpen ze toch op weg! Habo super bedankt, service is gewoon top.

Vakkundig personeel

Vakkundig personeel

Accuprobleem snel en vakkundig verholpen

Prima garage

Mooie occassion gekocht. Prima service, vriendelijk en doen niet moeilijk. Zo zie ik als klant het graag.

Gewoon een geweldige zaak, punt

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken, ik had op dag van afspraak een probleem, maar daarin zoekt André gelijk een oplossing voor beide partijen, gewoon fijn zo’n bedrijf die er begrip voor heeft. Bedankt André

Wederom een zeer goede ervaring! Altijd vriendelijk, bellen voor akkoord en overleg, adviseren ook goed.

Uitstekende service

Ondanks de drukte en vakantieperiode toch tijd vrijgemaakt om mijn lekke band te repareren. En het eerlijke advies om niet beide banden te vervangen, maar alleen de lekke.

Geweldig!!

Top garage. Heel tevreden

Altijd vriendelijk, meedenkend en professioneel

^

Handelsweg 8