Klantvriendelijk.

Goed.

Kwaliteit, prijs en snelheid top!

Zeer service gericht en betrouwbaar!

Ben al rond de 25 jaar bij hun klant, dat zegt naar mijn mening genoeg! Wordt altijd vakkundig en betrouwbaar geholpen.

Super leuke mensen die er werken Erg goed ontvangen en goede bediening Veel vakkennis

Prettig

Verkoper maakt een eerlijke en betrouwbare indruk. Probeert niet met de bekende trucjes je tot een beslissing te verleiden. Is behulpzaam bij het vinden van een ander bedrijf om daar een vergelijkbare auto te bekijken. Is eerlijk in het beoordelen van onze (in te ruilen) auto, ziet er perfect uit is het oordeel.

Klantvriendelijke benadering

Aandacht, goed luisteren, vriendelijk.

Goede communicatie en service

Goede communicatie en service

Helemaal prima

Keurige beurt aan de auto gegeven voor een meer dan prima prijs.

Wij zijn zeer tevreden met HABO als garage voor onze beide auto's.

Altijd vriendelijk personeel, snelle service en van tevoren duidelijke prijsopgaven. Wij hebben jet een andere auto gekocht bij HABO, vooral op basis van vertrouwen.

Super service en prijs kwaliteit perfect

Mijn ervaring is zeer goed behandeld

Prima geholpen, redelijke prijzen goede service.

Top garage, super vriendelijk en zeer goede service.

perfect

afspraak is afspraak en goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer betrouwbare garage waar je je thuis voelt en snel en deskundig wordt geholpen

Al ruim 15 jaar klant hier en nog nooit teleurgesteld. Er wordt met je mee gedacht, je komt nooit voor verrassingen te staan en je wordt snel en deskundig weer op weg geholpen. Zowel voor onderhoud als een mooie tweedehands auto ben je bij Habo aan het juiste adres!

Prima,zoals gewoonlijk

Echt een top bedrijf

snel goed!

duimpie

Perfect!

Snel en deskundig onderhoud.

Vriendelijk en een prima service

Een garage waar je auto in goede handen is. Voor mij is dit belangrijk omdat ik erg zuinig op m'n auto ben. Reparaties worden goed en netjes uitgevoerd. Zeker een aanrader.

Goede garage met vakmensen en redelijke prijzem

Vriendelijke ontvangst vlotte afhandeling van de reparatie vakmensen en redelijke prijzen.

Zeer prettig en vakkundig

Bedrijf wat zich aan afspraken houdt

Deze garage denkt mee en is een dienstverlener!

Gewoon goed dat t bijzonder is

Gewoon goed dat t bijzonder is

Eerste keer een auto gekocht bij Habo en onze ervaring is nette zaak goede uitleg en klantvriendelijk.

Perfecte service

Had ik de ochtend gebeld voor een reparatie aan de auto, werd gelijk geholpen en in de middag stond de auto al weer klaar. Zeer flexibel!

Handelsweg 8

7826TC Emmen