dik in orde

zoals altijd weer prima geregeld

Zoals altijd vakkundig, hulpvaardig en snel

Zoals altijd vakkundig, hulpvaardig en snel, met daarnaast altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding. De garage waar nog echte vakmensen werken die met de grootste zorg aan je auto sleutelen. Ze zijn net zo begaan met mijn auto als ik!

Terugblik op enkele bezoeken

Afgelopen jaar voor onderhoud aan beide auto's overgestapt van dealer naar Habo. Dit is een zeer goede keuze geweest. Klantvriendelijke, vakkundige en service gerichte benadering van het hele team, maar met name van de receptie.

Goede en eerlijke service als altijd.

Jarenlange ervaring met Habo. Ze besteden goed aandacht aan je voertuig.

Snel en goed geholpen

Top garage

Deskundig, vlot en vriendelijk geholpen tegen een nette prijs.

Gewoon top klasse

Een proefrit werd aangeboden en de halve showroom werd ontruimd om de wagen buiten te zetten. Wat een service. Goed gesprek en een goede prijs. Heel blij met onze aankoop.

Vriendelijk, volgens afspraak en goed

goede service

Goedde service en super vriendelijke personeel

Weer helemaal prima.

Zoals altijd weer alles volgens afspraak.

Zeer goede service

Zeer ervaren auto bedrijf altijd klant vriendelijk

Tot nu toe uitstekend

Top service

Vriendelijk en behulpzaam

Klantvriendelijk en deskundig

Betrouwbaar adres voor onderhoud van het voertuig

goeie service en prijzen

Goed op de hoogte gehouden wat de kosten zijn en het te verwachten onderhoud wat er aan komt.

Top service en zeer vakbekwaam!!

uitstekend bedrijf; betrouwbaar en service-gericht

Tot nu toe slechts positief in meerdere opzichten!

Je word altijd netjes en correct ontvangen.

Zoals ik hierboven heb omschreven heb ik niets toe te voegen.

Prima onderhandeling & goede levering

Ik reed al jaren diesel, maar door de huidige ontwikkelingen besloten om over te stappen op benzine. Als eerste gekeken bij Habo omdat mijn diesel daar in onderhoud was. Toevallig stond mijn auto daar en gelijk een proefrit gemaakt. Met een offerte op zak naar huis gegaan en ondanks dat, toch nog wat rond gekeken. De deal die ik kon sluiten bij Habo was top en besloten hiervoor te gaan. Inmiddels de nieuwe auto in bezit en deze was keurig netjes afgeleverd zoals afgesproken. Prima deal en prettige manier van werken ervaren, zoals altijd. Top!

gewoon goed zoals het hoort

zie hier boven

Geweldig ontvangst, rustig en relaxed en vriendelijk.

Voor 1e keer bij Havo, fijne verkopers en mooie auto's.

Duidelijk

Prima garage. Kennis van zaken. Vriendelijk personeel.

Topwerk

Mijn Rechterspiegel was kapot en moest vervangen worden, Vooraf prijsopgave gevraagd ,. En zoals ook eerder vaak, was de factuur lager dan de offerte . Top . Goede afwerking en kwaliteit. Fijne mensen om mee te werken.

Super garage

Snelle afhandeling bij het kopen van een auto

Prima, als altijd.

Monteur legde precies uit wat er was gedaan.

Handelsweg 8

7826TC Emmen