zoals altijd zeer goed

zoals altijd zeer goed

Van A tot Z heel tevreden Klantvriendelijk doelgericht en duidelijk Kon de auto bezichtigen zelfs op een zondag terwijl bedrijf normaalgesproken helemaal niet los was die dag , zelfde dag nog de financiele kant geregeld , na paar dagen was de verkoop rond en week later kan ik reeds de auto ophalen

Topbedrijf, goede kwaliteit en leuk personeel!

Komen hier al jaren tot volle tevredenheid!

Prima voorgelicht en ingelicht

Uitstekend geholpen

Prima service.

Vriendelijk en prima service.

Super bedrijf

Goed advies en super service

Kwaliteit niets op aan te merken

Prima service, alleen beetje lange wachttijd voor planbare services.

Zeer tevreden !

Zowel zakelijk als privé alle auto’s altijd in onderhoud, eerlijk advies en altijd meedenken! Zeer tevreden Met de heren van Habo!

weer helemaal prima naar wens!

Weer keurig geholpen, en aan het einde van de dag stond mijn auto heel erg mooi klaar voor mij, gezien de sneeuwwereld. Kon heel gemakkelijk weg rijden. Heren, bedankt, super fijn dat jullie zo meedenken!

Super geholpen

Accu was kapot, kon gelijk komen en kreeg een nieuwe accu. Super snelle service!

Top ervaring

Altijd perfecte service. En vriendelijk personeel

Al jaren klant, altijd goede service en klantgericht.

Top.

Goed, klantvriendelijk bedrijf, ik kan niet beter wensen.

Goede service ( in noodgevallen zeer snel en meedenkend) . Klantvriendelijk personeel , je voelt je daar thuis. Leenfiets, leenauto aanwezig. Duidelijke communicatie vooraf over defecten!

top ervaring

Super goede service en uitleg. Nemen de tijd voor je.

Top service

Goede service en klantvriendelijk!

Thuis accu-problemen, monteur gekomen met kickstarter en gestart. Meegereden naar garage en direkt nieuwe accu geplaatst, zeer goede service.

Goede garage met mooie occasions en topadvies.

Recent naar Amsterdam verhuist maar kom van oorsprong uit Emmen. In omgeving randstad ook opzoek geweest naar een occasion maar viel tegen. Uiteindelijk toch op vertrouwd gebied een rondje auto zaken gedaan en zodoende bij HABO uitgekomen. Erg vriendelijk personeel en ben goed geholpen met topadvies. Aangezien ik vrij lang ben (1,95+) is het goed kunnen zitten altijd een uitdaging, met goede gesprekken een top auto bij hun aangekocht. Mocht je op zoek zijn naar een garage met degelijke auto's en vriendelijk en behulpzaam personeel dan ben je hier aan het juiste adres.

Top bedrijf

Al 3 generaties tevreden klanten!

Goedde service

Mijn ervaring is heel goed altijd vriendelijk en goedde service

Snel geholpen

Je wordt snel geholpen met problemen

Geweldige service.

Terwijl de monteur de banden verwisselde genoot ik van de heerlijke chocolademelk en de pepernoten.

Eerlijk,en geen verkoop praatjes

Vandaag een andere auto gekocht bij Habo, geen verkoop praatjes. Hopelijk hebben we veel geluk met onze nieuw aankoop. Goede contact gehad met Marnick

Top service

We hebben onze eerste auto hier gekocht en we zijn teruggekomen voor de apk & kleine onderhoudsbeurt. Erg zijn tevreden & zullen daarom ook de volgende keer weer terugkomen. Top service & open en eerlijke communicatie.

Goed overleg en afspraken maken. Jammer dat de wachttijd is opgelopen door personeelstekort. Maar dat heeft niets met de kwaliteit van de service te maken.

TOPPIE!!!!!!

Auto van buiten en binnen schoon!! SUPER BEDANKT!!!

Handelsweg 8

7826TC Emmen