Top bedrijf en service

Iedere keer weer st ik versteld van de service die HABO biedt. Eigenlijk wordt het een beetje vanzelfsprekend :-)

Correct en bekwaam.

Betrokkenheid met de klant. Vooraf allles doornemen om zodoende de klant niet voor verrassingen komt te staan.

Duidelijke afspraken, prettig te woord gestaan, goed geholpen.

Duidelijke afspraken, prettig te woord gestaan, goed geholpen.

Blij met HABO

Gewoon een hele fijne garage en dito service!

Autobedrijf van hoge klasse

Zoals altijd alles perfect geregeld!

Super goed

Heel vriendelijk en ik word er altijd super goed geholpen.

Gewoon goed

Overleg vooraf wat er gedaan word De aanpak wekt veel vertrouwen op

Topbedrijf

Alleen maar lof

We werden bij het kopen van een andere auto goed geholpen en geïnformeerd! Klantvriendelijk en we konden de auto al eerder ophalen dan afgesproken! Heel blij mee

prettig en vriendelijk geholpen

prima service

Habo levert een hoge mate van kwaliteit en service

Habo denkt bij alle dienstverlening aan een tevreden klant. Vanaf de planning tot en met de facturatie staat de klant centraal.

Goede service en snel uitgevoerd!

Airco leeg, defect? Breng de auto morgen maar dan gaan we er mee aan de slag. In de middag telefoon, bijgevuld en werkt weer naar behoren. Goede service en snel uitgevoerd!

Super!

Altijd vriendelijk personeel. Kijken mee om iets op te lossen. Ben heel erg tevreden!!

Duidelijke afspraken

Een top garage die de afspraak en kwaliteit na komt. Flexibiliteit en openheid , zonder verassingen achteraf .

zeer tevreden

Alles volgens afspraak gerepareeerd in goed overleg

Prima service, goede kwaliteit van de reparatie, eg vriendelijk en meedenkend personeel, niets op aan te merken

Uitstekende service

Uitstekende en snelle service. Zeer klantvriendelijk.

Klantvriendelijk, fijne garage en betrouwbaar

Altijd goed overleg en eerlijke communicatie

Altijd goed bij Habo!

Altijd goed bij Habo!

Geweldige sevice. Al vele jaren.

Snel en vriendelijke

Als je een afspraak hebt kun je ervan op aan dat men deze nagekomen wordt

Top! Supergoede service

Afspraken worden nagekomen, je wordt altijd netjes te woord gestaan en de fiets staat altijd klaar!

vlotte, adequate en vriendelijke hulp

steeds vlot, vriendelijk en adequate afwikkeling van wat er aan de auto gedaan moet wirden

Geen problemen

Serieuze jongens