Prettige omgang met de klant

Zeer goed!

Een fijn bedrijf waar een goede, relaxte sfeer hangt. Ze hebben verstand van zaken, denken met je mee en zijn eerlijk dus mijn conclusie: zeer goed!

altijd goed

ik heb altijd goede ervaringen gehad, ze helpen je goed en denken altijd met je mee. echt een aanrader voor iedereen

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

Prima garage

Alleen maar goede ervaringen.

geweldig

dik en dik tevreden, petje af

Sne len vakkundig onderhouid

Auto was APK afgekeurd en de APK liep over drie dagen af: direct alle in orde gemaakt.

Geweldig team, goede service, denken mee en houden zich aan afspraken

sinds vele jaren klant, je kan op ze vertrouwen als je er zelf geen verstand van hebt. Komen afspraken na en stellen je gerust

Goede garage met vriendelijke mensen

Je ervaart gelijk dat je klant bent bij deze garage en geen nummer. Er wordt naar je geluisterd en ze denken mee. Top!!

Geweldig!

Gewoon top!

Altijd goede service

Altijd goede service en bij eventuele meerkosten telefonisch contact. Zeer vriendelijk personeel.

perfect geholpen

goede service, snelle afwerking en goede communicatie

Vriendelijk behulpzaam,

We zijn zeer tevreden, over het peroneel, en het werk dat ze afleveren. Al jaren klant hier.

Vlot geholpen 0

Goede service en koffie staat klaar

Duidelijk wat er is gebeurd

Goed en duidelijk overleg

goed bedrijf

klant vriendelijk en behulpzaam. Habo luistert naar de klanten

Fijn garage.

Snel, afspraak is afspraak.

Bij auto aankoop vriendelijk en goed geholpen.

Top garagebedrijf

Al jarenlang de beste zorg voor mijn auto!

Top service!

Snelle service en altijd goed!

We hebben in een prettig gesprek een mooie overeenkomst gesloten

Habo is voor ons al jaren een betrouwbaar en transparant bedrijf. De klantvriendelijkheid en goede service heeft de doorslag gegeven om deze voor ons bijzondere aankopen bij jullie te doen.

Denken werkelijk met je mee.

Na één jaar is de pech hulp bijna verlopen, hoe bijzonder is het als je het vergeet te verlengen dat HABO je even belt om het weer een jaar te verlengen. Top jongens fijn team daar.

altijd perfect geregeld

zoals ik al schrijf

Super geholpen snelle Service

Super Service

Duidelijkheid en altijd optijd klaar!

Kom er al jaren en sta nooit voor een negatieve verrassing!

Handelsweg 8

7826TC Emmen