In een woord: geweldig

Denkt altijd in mogelijkheden tegen een goede prijs

Alles netjes gedaan volgens afspraak

Uitstekende service!

Mooie auto gekocht en super goed geholpen.

Houden zich aan de afspraak en denken mee

Tijdens de grote beurt zijn er issues geconstateerd. Er is netjes overlegd wat te doen. Tevens kreeg ik de auto gewassen en gezogen terug. Een heel tevreden klant.

Goede service, vriendelijk en snel

Word altijd snel, vriendelijk en goed geholpen bij Habo!!

Goed en vriendelijk geholpen!

Persoonlijk, goed en vriendelijk geholpen bij het aankopen van mijn auto.

Super vriendelijk geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto.

Vriendelijk ontvangen en geholpen bij het kopen van onze nieuwe auto, goed advies gekregen. Ook bij het ophalen van de auto goede service ontvangen.

Heel service gericht

Ik kon dezelfde dag nog terecht en werd vlot en deskundig geholpen. Ook toen ik nog aanvullend even wat wilde laten nakijken kon dat en werd het probleem snel opgelost. Super blij mee! Hele aardige mensen werken er.

Zoals altijd een geweldige service en super klantvriendelijk!

Altijd vriendelijk geholpen En deskundig

Heel tevreden over habo

Dit autobedrijf geeft prima service en advies. Fijne medewerkers die meedenken en meehelpen. Nu voor de tweede keer een auto bij hen gekocht en ook daarin is goed meegedacht wat t beste aansloot bij onze wensen. Wij komen graag terug.

Niets dan perfecte service

Gewoon een erg goed garagebedrijf

Geweldige service

Kon in nood gewoon tussendoor

Garage met vaklui die meedenken, adviseren in gemoedelijke sfeer.

Bij aankoop occasion / reparatie-onderhoud goede ervaringen door personeel die je goed behandeld.

Top service en zeer klantvriendelijk

TOP klantvriendelijk en kundig personeel

Voor de service die ik hier als klant ervaar geef ik de hoogste score, de 5 sterren. Want hoe druk de specialisten van Autobedrijf Habo B.V. het ook hebben, er is altijd een luisterend oor en een helpende hand. Wederom bedankt voor jullie inzet in deze drukke tijd.

Doen echt alles om de klant tevreden te krijgen

Super service

Goed geholpen. Weer veilig op weg

Geweldige service en klantvriendelijk

Geweldige service en klantvriendelijk. Garagebedrijf om aan te bevelen

Prima en vriendelijk geholpen

40 jaar lang mij auto's bij de dealer laten onderhouden, maar doordat ik een afspraak pas over 7 weken kon laten doen noodgedwongen uitgeweken naar ander bedrijf wat uitstekend is bevallen en gegarandeerd de blijf komen.

Weer super geholpen.

Super personeel. Super garage. Al jaren voor ons.

goede afwikkeling, had iets sneller gekund maar perfect voor mekaar

vriendelijke ontvangst, eerlijke indruk en nette afwerking van de koop. de aflevering had iets sneller gemogen maar ik begrijp dat het druk is. samengevat....ik zou hier zo weer terugkomen

Vriendelijk personeel

Vriendelijk en netjes geholpen