Prettig en positief

prettig , postief , meedenken en pro actief reageren

Een bedrijf waar je niet meer bij weg wil !

Vriendelijk, toegankelijk in de contacten, en meedenkend in hetgeen waar je voor komt. Het personeel in de garage moet wel klasse zijn want zeer tevreden over het onderhoud. Kortom, blij met HABO !

Gemoedelijk

Wordt altijd prettig geholpen. Zeer gemoedelijk.

Goede service geen klacht koffie was lekker tijdens wachten

Vakmensen waar ik vertrouwen in heb, goede service en nette afhandeling. Auto is gewassen en uitgezogen

adequate service na pech geval

Hoe service

Apk vlot geregeld halen en brengen.

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel

De aankoop van mijn nieuwe auto was binnen 25 minuten beklonken. Dit was te danken aan een terugbel actie van de verkoper. Hij wist via mijn vader die al jaren bij hem klant is dat ik interesse had in dit type auto. We zijn direct in de middag wezen kijken. De verkoper was minstens zo enthousiast als ik over de auto en met een mooie deal heb ik mijn oude liefde (mini cooper) goed in kunnen ruilen.

vlotte en correcte afhandeling

Ondanks de drukte kon ik binnen 1 dag een afspraak voor reparatie maken

Kwaliteit in werkzaamheden

Heel geed

Goed en snel geholpen

Zou wat langer duren vanwege de drukte. Maar auto was binnen een dag gemaakt.

Zeer goed.

Alles duidelijk en goed afgehandeld

Klantvriendelijk en servicegericht.

Vriendelijke mensen aan de balie, meedenken en oplossingsgericht. Ben al mijn halve leven klant en beveel Habo van harte aan.

Correct en goede service

Altijd volgens afspraak

Zoals ik het gewend ben.

De mazda snort er weer over, zonder piepende remmen.

Ze doen altijd net een stapje harder

Al jarenlang vaste klant. De service is altijd top, maar toch altijd net weer onverwacht beter.

Prettig bedrijf en je wordt altijd goed geholpen. Denken in oplossingen.

Geweldige service

Je wordt goed geholpen, prima service.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Jaarlijks gaan onze auto's naar HABO. Gemakkelijk afspraak maken met gewenste op- en aanmerkingen te maken voor extra aandacht voor en of aanvullende reparatie en of onderhoud aan..

service zoals service zijn moet

gedaan wat gedaan moest worden,nog extra wat niet direct gevraagd werd maar bleek achteraf nodig. Dus een tevreden klant

Komen hun afspraken na

Bij binnen komst showroom direct een goed gevoel om andere auto te kopen

Altijd goed!

Prima autobedrijf met kwaliteit en goede service

Super service

Oude accu doormeten zonder afspraak. Blijkt dat accu is "overleden". Achter mekaar een nieuwe accu geplaatst. Klaar en weer door.

Handelsweg 8

7826TC Emmen