Erg klantvriendelijk en goed mee denken

Goed geholpen

Erg goed

Er vriendelijk snel en goed geholpen ondanks drukte.

top service

Prima service, zoals altijd

uitstekend

zoals altijd uitstekend

Goed bedrijf vakbekwaam

Aanrader

Prettige mensen Duidelijk en helder

Goede service en vriendelijk personeel

Goede garage. Vriendelijk en vakkundig personeel. Prijskwaliteit is goed. Kom al jaren bij Habo

Klantvriendelijk

Vandaag een top ervaring!

Had een afspraak op 10 april. Door wat slordige notering in m´n agenda kwam ik op 9 april naar Habo. `wat kan ik voor je doen? 'was de vraag. Banden wisselen en een vakantiebeurtje volgens afspraak. Reactie : Je hebt een afspraak op 10 april, morgen dus. Kom ik morgen terug. We kijken wel even of we nu iets kunnen regelen. Wat schetst mijn verbazing ; de bandenwissel en de vakantiebeurt werden nu uitgevoerd. Hartelijk dank voor jullie service en klantvriendelijkheid!

Goede en snelle service

Ik had klachten over mijn verlichting, welke regelmatig uitviel. Na een telefoontje kon ik langskomen en werd het euvel gelijk verholpen.

Volgende keer hopelijk beter

Al vele jaren klant en altijd tevreden geweest tot nu. Auto zijn we een dikke 2wk kwijt geweest doordat ze het waren vergeten. Na een paar keer bellen steeds niet bekend wanneer deze klaar zou zijn. Een leenauto meegehad . Toen ik deze kwam terugbrengen en de zaak binnenkwam kwam er geen goedemiddag niks moest zelf wat zeggen. Er werd alleen gevraagd of ik de tank wel weer vol had gedaan. Ik was hier verontwaardigd over. Een excuus om hoe alles is gegaan had ik netter gevonden. Nogmaals altijd tevreden geweest maar nu niet. Contact gehad met Habo hierover en ze hebben netjes excuses aangeboden en het is goed opgelost!

Duidelijke service voor een goede prijs.

Ondanks drukte in de werkplaats toch nog afspraak kunnen maken voor eind apk datum. Vertellen duidelijk wat ze doen en hebben gedaan voor een prima prijs. Leenauto geen probleem.

Grote beurt + APK laten uitvoeren - Goede communicatie over de kosten. - Duidelijk advies in te vervangen onderdelen

Ik ben goed geholpen.

Alles wat moest gebeuren is gedaan.

Goede service lange wachttijden

Goede behandeling

Zelfs in drukke tijden toch tussendoor een reparatie plaatsen

Een Super sevice

Je stapt er binnen met een probleem ,en ze helpen je . Vriendelijke mensen een dikke duim .

Betrouwbaar & vertrouwd

Mijn auto naar Habo garage gebracht voor APK en grote beurt. Communicatie vooraf & tijdens was prima en daardoor waren er ook geen verrassingen achteraf. Mijn ervaring is ook dat ze zeer flexibel en klantvriendelijk zijn.

Habo is vakmanschap en service !!

Prima dienstverlening vriendelijk en vakkundig!

Leuke en serieuze

.....

Open en eerlijk vakmanschap

Beurt en APK naar wens uitgevoerd. Op advies 2 nieuwe banden. Veiligheid staat voorop.

Vriendelijk en vakkundig personeel!

Fijn geholpen met de aankoop van onze auto. Goede service, aanrader!

Top bedrijf

Top bedrijf, super service. De avond voordat ik mijn auto zou inruilen, was er vernieling en inbraak bij mijn auto gedaan, volgende ochtend gelijk contact gezocht met autobedrijf Habo en de situatie uitgelegd, dit was geen probleem kon mijn auto gewoon omruilen en zij hebben verder alles voor mij geregeld. Zal hier zeker terugkomen.

Goede service betrouwbaar

Handelsweg 8