vriendelijk. goede service. Maakt niet uit met wat voor merk auto je komt en de leeftijd ervan. Overleggen altijd eerst telefonisch over de te verwachte kosten van een reparatie, en hoe het beste te handelen.
ik was aangereden op het terein bij autobedrijf habo in emmen en het berijf was direct al in staat om alles te regelen en een na 3 dagen was mijn auto al weer klaar en dat noem nu service van de auto zaak habo
Betaalbare,heel goede service en deskundigheid.
Super service, hartstikke leuke vriendelijke medewerkers. Kortom PERFECT !!
Ze altijd voor ons klaar staan
Het een bedrijf is waar je van op aan kunt i.v.m. afspraken maken.Mijn man mag sinds een tijd niet meer rijden i.v.d. ziekte.Als er nu iets aan de auto moet gebeuren ga ik zonder spanning naar onze garage HABO en wordt ik altijd vriedelijk en goed geholpen en komen de afspraken altijd na.
Wij de dames om de hoek, kunnen altijd terecht bij deze zeer vriendelijke heren, die altijd wel tijd maken om iets wat wij niet kunnen te repareren.
ze altijd voor je klaar staan. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Goed en betrouwbaar bedrijf.
goede service voor een redelijke prijs
Bij habo kunnen we ten alle tijden terecht,ze gaan heelcorrect met de mensen om proberen ook zo snel maar vooral heel goed te helpen .in vergelijk met ander bedrijven zijn we dan ook zeer tevreden over dit bedrijf!
Ik vindt dit een hele prettige garage, omdat ik heel vriendelijk personeel aantref, kundig zijn op hun vakgebied, bij onverwachtse hoger kosten vooraf een telefoontje wordt gepleegd, zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan, ook een tussendoor probleem, zonder afspraak wordt adequaat uitgevoerd, wij als Nederlanders zijn kieskeurig en letten op de centen, ik vindt wat betreft de kosten en wat er geboden wordt meevalt. Verder is het denk ik, overbodig om te zeggen, dat de koffie
het een hele prettige garage is waar je goed wordt geholpen, het personeel is er vriendelijk en legt dingen ook goed uit, (ik ben tenslotte nieuwsgierig wat ze met mijn auto doen) de service is prima, en als je af moet rekenen valt de prijs ook nog mee. Kortom, een garage naar mijn hart. Ik ben zeer tevreden.
goed en klantvriendelijk is en alles word met je besproken
het vrouwvriendelijk is, de service prima
De medewerkers zijn vriendelijk,deskundig en betrouwbaar
Goede ervaring en eerlijke reparaties.