In een woord: UITSTEKEND! Heb mijn auto voor Groot onderhoud & APK gehad. Wordt eerst gebeld over de kosten voor dat ze over gaan naar reparatie. Rekening is erg duidelijk en wordt goed uitgelegd. Niet te geloven, maar mijn auto was ook nog Gewassen en Uitgezogen ! SUPERSERVICE !!
goede service en uitleg van de reparatie en de kosten
Als het belangrijkste wat me te binnen schiet: Zij denken met de klant mee. Als er keuze gemaakt moeten worden leggen zij die duidelijk voor met de voor- en nadelen. Goede service en prijs.
Dag, 1 keer per jaar komt mijn -toch wel oude (bj. 2002)- auto in de garage voor onderhoud/APK. Dit wordt bij HaBo altijd correct uitgevoerd. Ik beveel het bedrijf inderdaad bij andere oude-auto\'s-rijders aan.
Laagdrempelig met goed badvies en servics.
alleen maar goed geweldig bedrijf
Auto (Ford Focus) heeft een kleine beurt gehad, En we zijn erg tevreden over de service en deskundigheid van de medewerkers. Je wordt behandeld als klant.
bij dit bedrijf vandaag geweest voor apk en distributie voor mijn volvo.tijdens de apk bleek er meer aan de hand te zijn.ze hebben me alles in de werkplaats laten zien en vervolgens gelijk een prijsopgave gedaan.dit alles kon gelijk gerepareerd worden.Ze hebben me zelf naar huis gebracht.wij zijn zeer content met auto bedrijf HABO dat alles netjes is overlegd en snel en vakkundig is gerepareerd.Egwin en Andries bedankt.
Al vele Jaren klant bij HABO, naar volle tevredenheid !
Goede Service en Klant betrekken bij de werkzaamheden die uitgevoerd zijn. Dit komt betrouwbaar over !!
Uitstekend bedrijf. Hulpvaardig en bekwaam.
Vriendelijk personeel en goede service. Top bedrijf !!!!! Je bent als klant geen nummer.
prima!
Wij hebben hele goede ervaringen met Autobedrijf Habo BV. Ze staan altijd voor je klaar met advies en daadkracht als je problemen hebt met je auto.
Fijne garage, fijn personeel, ze denken mee met je als klant.
top