Geachte heer Croes, Hartelijk dank voor uw beoordeling echter zien wij dat u voor de prijs/kwaliteit een onvoeldoende heeft beoordeeld,graag willen we van u weten wat en hoe we dit mogelijk kunnen verbeteren? mogelijk is dit ook een onjuiste beoordeling geweest omdat service 7 en deskundigheid 8 niet passen bij de cijfer 5. Graag zie we een reactie van u.
prima garage, heldere afspraken vooraf, no-nonsense benadering van zaken, krantje op tafel en koffie staat klaar.
Heel vriendelijk
Prima bedrijf, zolang wij hier komen hebben wij alleen goede ervaringen gehad. Alleen autorijden is geen goedkope aangelegenheid meer.
na auto-ongeval prima geholpen door HABO, de hele afwikkeling was fantastisch, iedereen heel erg bedankt voor de prima service. ga zo door. vriendelijke groet els en cees van opdorp
Al jarenlang een goede partner in advies en goed onderhoud van mijn auto. Denken ook mee in mogelijk oplossingen/alternatieven wat in deze moeilijke tijd erg gewaardeerd wordt.
Een betrouwbaar bedrijf waar je prettig te woord wordt gestaan en je zo snel mogelijk helpen en/of met een oplossing komen.
Vooraf opgave van kosten, duidelijke afspraken, flexibele service tussendoor, doch het belangrijkste vind ik de betrouwbaarheid.Ik ben gewoon dik tevreden.
al meer als 12 jaar klant voor onderhoud en reparatie en altijd vriendelijk en deskundig geholpen naar volle tevredenheid
keurig bedrijf, snel en betrouwbaar.
Snel, eerlijk, dekundig en een uitstekende service. Zo,n bedrijf vind je niet veel meer!
Heb er apk op mijn auto laten zetten, en verschillende reparaties laten doen. Je wordt goed geinformeerd en de auto is snel klaar. Ook de kosten vielen mij reuze mee.
In een woord te omschrijven; TOP! Ga zo door!!!
Betrouwbaar en deskundig bedrijf, uitstekende service, iedereen aan te bevelen.