Het is een bedrijf, als er een mogelijkheid is word je zo snel mogelijk geholpen en je weet meteen waar je aan toe bent.
Grote beurt zeer goed afgehandeld. Zeer klantvriendelijk.
service gericht en redelijk in prijsberekening. goed werk afgeleverd.
Vriendelijke en snelle service, deskundig en afspraken worden nagekomen.
Prettige ontvangst aan de receptie en er wordt altijd direkt gedacht in een oplossing van het probleem, met als groot verschil met veel andere autobedrijven dat men als het even kan direkt de reparatie aanpakt. Duidelijke nota\'s waarbij je het gevoel hebt dat je nooit te veel betaalt. Beter bedrijf dan een merken dealer.
Zeer klantvriendelijk. Vakkundig personeel. Hele gemoedelijke sfeer. Wederom perfect geholpen. Goede service. Een echt kwaliteits garage bedrijf!
zeer vriendelijk personeel. word direct een afspraak gemaakt en er word gevraagd of je een vervangende auto wilt. je kunt ook een fiets mee krijgen mocht de reparatie wat langer duren. dat word je ook meteen vertelt. Als er hogere kosten zijn dan word je eerst gebeld over wat er aan de hand is met je auto. ik ben er zeer tevreden over.
Tankklep verwisseld. Goede duidelijke service; \"Niet afwachten maar gewoon ophalen\"
altijd super aardig en servicegericht. Ben door externe omstandigheden tijd niet geweest maar breng mijn auto in het vervolg zeker weer voor onderhoud naar Habo.
Gemoedelijk.snel Netjes.productief.
Zeer contente bedrijf Als er iets plotseling iets tussen komt op gebied de auto, dan word je zo snel mogelijk geholpen
Eerste ervaring met het bedrijf. Een vriendelijke en degelijke man aan de receptie. Hij kwam bij mij over als een bekwaam iemand met verstand van zaken. Reparatie goed uitgevoerd door een evenzo aardige en bekwame monteur die niet te beroerd was zelfs nog even extra aandacht aan mij te schenken over een technische vraag die ik hem stelde. Derhalve een voor mij goede garage die hoge ogen scoort op de relevante onderdelen.
Ik breng mijn auto hier al jaren naartoe voor onderhoud. Dit keer was er sprake van schadeherstel. Is weer uitstekend opgelost! Betrouwbaar en altijd goede service!
Heel klantvriendelijk en goeie service
Uitstekend, duidelijke informatie over de kosten tav groot onderhoud, prijsafspraak wordt nageleefd. Ook de afspraak bellen als er ander noodzakelijke onderhoud moet gebeuren. Bij het afrekenen samen (klant en eigenaar) de nota doornemen. Klantvriendelijk met een vleugje humor.
een top bedrijf wordt direct geholpen met een probleem . echte vakmensen
Stond op de rondweg meg pech. Autobedrijf Habo hielp mij uit de brand, ze hebben mijn auto gehaald en gerepareerd. Helemaal top, topservice!!