Heel tevreden, wordt altijd correct en snel geholpen.
Uitstekend service. Goed inspelend op extra reparaties en een uitstekende service zoals een leenfiets incl. jas en een gewassen auto die ook van binnen nog gezogen en gepoetst is.
prettig
Erg netjes behandeld ! Toen ik de BMW kwam halen zag hij er tip top uit!!
Zeer vriendelijke en deskundige service
IK BEN EEN NIEUWE KLANT EN PROBEER EEN GOEDE GARAGE TE VINDEN. IKNHEB EEN 30.OOKM BEURT EN ENIGE ANDERE KLEINE DINGEN LATEN UITVOEREN. ALLES IS GOED EN ADEQUAAT UITGEVOERD
Heel erg goed goede service vriendelijke personeel een bedrijf waar je op kunt bouwen en betrouwbaar
Prima bedrijf. Het voelt vertrouwd aan om de auto daar in onderhoud te hebben.
Apk
Altijd bijzonder klantvriendelijk, deskundig, correct en hulpvaardig. Ook buiten de openingstijden bereid om te helpen. Klantbelang staat centraal en dat merk je in alles. Bij bijzonderheden kun je vaak direct even langskomen en als het om een kleinigheid gaat wordt het veelal direct verholpen.
Prima garagebedrijf, vriendelijk personeel, altijd paraat en hulp tussen alle bedrijven door is er altijd.