Perfecte service, zeer behulpzaam personeel. Goede garage voor een vriendelijke prijs.
een fijne auto ingerolen ( hadden graag een wat ruimere auto ) en een fijne auto terug gekregen de hele ervaring is door ons het best te bestempelen als correct en vakkundig , verpakt in een aangename sfeer . onze dank aan andries en andre en uiteraard allen medewerkers van het habo team.
alle jaren dat ik hier nu kom ben ik steeds toot volle tevredenheid ( ook wat betreft de prijs) geholpen.
Prima bedrijf waar wij altijd eerlijk geadviseerd worden en de service op een hoog niveau staat. Als een kennis op zoek is naar een garage voor onderhoud adviseren wij Habo emmen reeds vele jaren.
Simpel en heel erg betrouwbaar. Laag drempelig. goede voorlichting en allert reagerend.Meedenkend.
Deskundig en vriendelijk personeel. Ze denken mee en geven goed geadviseerd. De service en onderhoud aan mijn auto is tot nu toe heel goed geweest.
Prettige mensen die met je meedenken en vriendelijk zijn. Gastvrij en als je even moet wachten is er koffie en thee ed. Nemen de tijd voor de klanten.
Prima. Denken goed mee.
Altijd een plezierige ervaring!
Doen wat ze beloven. Geven vertrouwen door goed werk te leveren en altijd een back up plan te hebben. Zijn creatief in het vinden van oplossingen voor niet veel voorkomende situaties. Prijzen alleszins redelijk.
Erg goede ervaring
Altijd een eerlijk advies, afspraak is afspraak.
Klantvriendelijk, goed advies en lekkere koffie...!
Je wordt prettig geholpen en er wordt goed overlegd over reparaties en de kosten