Goede service, en deskundige mensen
top. Betrouwbaar. vriendelijk. fatsoenlijke prijs
Makkelijk contact. Goede contacten. Goed geholpen. Met andere woorden, alles Goed
een warm ontvangst en deskundig personeel om het onderhoud van auto\'s aan toe te vertrouwen. Het voelt goed aan en dat is erg belangrijk voor het vertrouwen.
service gericht en professioneel
uitstekend
Altijd goede service. Snel schakelen en goed overleg bij onverwachte reparaties of vervanging onderdelen.
Wij komen al jaren bij dit bedrijf en dit is vanwege de goede ervaring.
Alles was snel, vlot en goed geregeld met het kopen van mijn nieuwe auto en bij het inruilen van mijn oude auto. Klantvriendelijkheid was een dikke + en alle afspraken werden volgens afspraak nageleefd.
Goed, zo spoedig mogelijk en uiterst correct geholpen.
Zeer prettig, klantgericht, altijd zoeken naar een passende oplossing. Hoge mate service en kwaliteit
Altijd goed, duidelijk en zeer behulpzaam.
Top sevice, daarom voor mij de garage die het onderhoud aan mijn auto (en caravan) mag doen. Zeer tevreden. Een dikke 9 omdat het altijd nog beter kan.
Wij wonen 17 jaar in Emmen, en vanaf dat moment zijn wij bij de Habo. We worden altijd heel vriendelijk behandeld en zijn DIK tevreden met deze Relatie
Alleen maar positieve geluiden
Een fijn bedrijf waar klantgerichtheid en flexabiliteit hoog in het vaandel heeft staan