De mannen van HABO hebben mijn trouwe ford fusion na 250000 km keurig voorzien van nieuwe koppeling. Op naar de 500000!
Tevreden
1 op 1 contact! Top service, en geen 9 tot 5 mentaliteit
Zoals altijd perfect
Klant vriendelijk , Goede service PRIMA bedrijf
Prima!!!!
prima betrokken garage geen onnodige reparaties
Gisteren mijn Land Rover Freelander gebracht voor een grote beurt plus APK. Er werd direkt gekeken in de historie of de grote beurt noodzakelijk was. Er kon worden volstaan met een kleine beurt. Dat scheelt weer aanzienlijk in de kosten. Erg attent van de garage. Al weer een aantal jaren klant bij HABO en tot de volle tevredenheid. Voor mij een 9.
Op een prettige en deskundige manier wordt je geholpen en geadviseerd.
goede
Reeds lange tijd klant, zeer betrouwbare garage.
Betrouwbaar. kwalitatief erg goed.
Klant vriendelijk, Bij pech wordt je meteen geholpen.
Zeer nette garage, goed opgeleid personeel en betrouwbaar
Zeer deskundig en klantvriendelijk. Hier denken de mensen nog mee met de klant. Ik kom er al jaren, zowel met de auto van de zaak als mijn eigen. Beste garage die ik ken (en ik heb er heel wat geprobeerd) .