Heel gewoon, bijzonder goed!
Ervaring is erg positief, goede en betaalbare service. Zelfs bij een onverwachts bezoek word er snel en vriendelijk gehandeld.
Vriendelijk, accuraat, deskundig en snel
UITSTEKEND!!
Ik kom al enkele jaren bij Autobedrijf Habo en ben daar altijd goed en deskundig geholpen
Ik ben erg positief over de klantvriendelijke benadering van Autobedrijf Habo B.V. Afspraak = afspraak is geen loze kreet bij hen. Dat is erg prettig.
Goedkoper en in elk geval net zo goed als in Noorwegen.
goede ervaring.al vele jaren
auto gaat heen voor apk en reparaties .
zeer goed bedrijf!!!
Heel fijne en betrouwbare garage. De monteurs rusten niet voordat een euvel daadwerkelijk is verholpen. Aan de balie wordt er altijd meegedacht op een kostenbesparende manier. Echt een supergarage!