Je wordt hier goed geholpen. Vriendelijk en kundig personeel.

Keuring volgens afspraak

Keurig netjes alles gedaan columns afspraak en netjes schoon afgeleverd na het repareren

,Zeer goed.

Kon bij kleine beurt er op wachten er werd een mankement aan de airco geconstateerd wordt gratis in orde gemaakt. Zeer vriendelijke ontvangst.

snel geholpen

Helder en duidelijk.

Altijd duidelijk met prijsopgave en goede service. Auto wordt gewassen en gereinigd met grote beurt.

Wij zijn diktevreden

Je bent er altijd welkom en staan altijd voor klaar

Altijd helder er eerlijk

Gewoon toppers

Neemt allt tijd voor je en zegt ook alles uit hoe het allemaal werkt van de auto. In 1 woord toppie . Zal ze iedereen aan bevelen

Topbedrijf

Topbedrijf met fijne mensen

Klasse geholpen bij Habo

Aanrader, kunnen de grote dealerbedrijven wat van leren!

Gemoedelijke garage

Top garage vriendelijk personeel.

Auto stuk

En ik kon de dag erop meteen terecht en twee dagen later was hij alweer klaar. Bedankt dat dit in deze drukke tijden zo snel geregeld kon worden.

Top service

Super service, top bedrijf

als van ouds

zie boven

Top, zeer goed geholpen!!

Wij zeer tevreden over het advies wat werd gegeven m.b.t. de aankoop van onze nieuwe auto, verder waarderen wij het enorm dat er leenauto beschikbaar is gesteld.

De auto weer vijlig op de weg gemaakt

Het is mij goed bekomen, alleen wat ik gevraagd k had hebben jullie niet gedaan N/L mijn klokje even weer op tijd zetten

1ste klas service

Na jaren mijn seizoenswisseling bij Habo te hebben laten uitvoeren, ook nieuwe banden gekocht, nu voor de 1ste keer een onderhoudsbeurt en APK laten uitvoeren. Dit tot grote tevredenheid.

zeer goed

altijd tevreden

Prima ervaring in stressvolle periode

Er is enorm met ons meegedacht, er zijn goede oplossingen geboden! Aan te bevelen!

Top garage

Goeie garage, zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Altijd bereid te helpen

top

al meer dan 40 jaar worden we goed geholpen.

Uitstekende service en eerlijke garage

Voor de aankoop van onze nieuwe auto kwamen we bij habo terecht. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service die geboden wordt.

Deskundig, meedenken, klantvriendelijk!

Prima autobedrijf waaraan ik mijn auto met vertrouwen laat onderhouden!

Prima garage

Handelsweg 8